Samsung-telefon har filmet Discovery Wildlife dokumentar

VIDEO: Samsung og Discovery har samarbejdet om, at filme en ny wildlife dokumentar udelukkende med Samsung Galaxy S21 Ultra. Se resultatet her.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra har været brugt til at optage en wildlife dokumentar, som er blevet til i et samarbejde mellem Samsung og Discovery (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S21 Ultra er topmodellen fra Samsung netop nu og den Samsung-telefon, som uden sammenligning har det bedste kamerasystem. Men er det så godt, at det kan optage en wildlife-dokumentar?

Der er to videoer tilgængelige, som du kan se længere nede.

Den ene er selve dokumentaren, mens den anden er ”bag om…”. Begge videoer er filmet kun ved hjælp af Galaxy S21 Ultra og uden brug af ekstra linser. Det skriver Android Authority.

Det er wildlife-fotografen, Yashas Narayan og hans team, som har benyttet et par Galaxy S21 Ultra-telefoner og filmet tigre i naturen. Der er brugt et særligt ”grebs-system”, som har hjulpet under optagelserne med at have mere kontrol over telefonen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

Galaxy S21 Ultra gør det egentlig ganske fint, men man kan tydeligt se, at den klarhed, som normalt er i filmoptagelser mangler, særligt når Yashas Narayan eller kameramanden zoomer ind på specifikke ting. Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at videoen er lagt på YouTube, hvilket har påvirket kvaliteten negativt.

Du kan se videoerne herunder.

Wildlife dokumentar optaget på Samsung Galaxy S21 Ultra

Behind the scenes

SE OGSÅ: Se prisen på din nye telefon hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Samsung Galaxy S21 Ultra kom på markedet i starten af 2021, hvilket betyder den også er med i afstemningen om at blive “Årets Mobil 2021”. Du kan afgive din stemme allerede nu – enten på Galaxy S21 Ultra eller en af de andre telefoner, der er lanceret i år.

Læs også:
Samsung Galaxy S21 FE annonceres efter nytår

Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram