Samsung-telefon har filmet Discovery Wildlife dokumentar

VIDEO: Samsung og Discovery har samarbejdet om, at filme en ny wildlife dokumentar udelukkende med Samsung Galaxy S21 Ultra. Se resultatet her.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra har været brugt til at optage en wildlife dokumentar, som er blevet til i et samarbejde mellem Samsung og Discovery (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S21 Ultra er topmodellen fra Samsung netop nu og den Samsung-telefon, som uden sammenligning har det bedste kamerasystem. Men er det så godt, at det kan optage en wildlife-dokumentar?

Der er to videoer tilgængelige, som du kan se længere nede.

Den ene er selve dokumentaren, mens den anden er ”bag om…”. Begge videoer er filmet kun ved hjælp af Galaxy S21 Ultra og uden brug af ekstra linser. Det skriver Android Authority.

Det er wildlife-fotografen, Yashas Narayan og hans team, som har benyttet et par Galaxy S21 Ultra-telefoner og filmet tigre i naturen. Der er brugt et særligt ”grebs-system”, som har hjulpet under optagelserne med at have mere kontrol over telefonen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

Galaxy S21 Ultra gør det egentlig ganske fint, men man kan tydeligt se, at den klarhed, som normalt er i filmoptagelser mangler, særligt når Yashas Narayan eller kameramanden zoomer ind på specifikke ting. Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at videoen er lagt på YouTube, hvilket har påvirket kvaliteten negativt.

Du kan se videoerne herunder.

Wildlife dokumentar optaget på Samsung Galaxy S21 Ultra

Behind the scenes

SE OGSÅ: Se prisen på din nye telefon hos Call me %%%%

Mere til historien

Samsung Galaxy S21 Ultra kom på markedet i starten af 2021, hvilket betyder den også er med i afstemningen om at blive "Årets Mobil 2021". Du kan afgive din stemme allerede nu - enten på Galaxy S21 Ultra eller en af de andre telefoner, der er lanceret i år.

Læs også:
Samsung Galaxy S21 FE annonceres efter nytår

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram