Stem på din mobilfavorit i Årets Mobil 2021

AFSTEMNING: Så er afstemningen til Årets Mobil 2021 i gang. Du kan stemme på din favorit fra 2021 her. 

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro blev Årets Mobil 2020. Det er spændende om de kan følge op på det i 2021. Du kan stemme på din favorit nu. (Foto: MereMobil.dk)

Sidste år, 2020, var i stor stil præget af corona. Det samme er tilfældet for 2021.

Coronasituationen har udskudt og ændret ting, samt betydet, at producenterne havde leveringsproblemer og problemer med manglende chips.

Stem på Årets Mobil 2021

➤ Afstemningen er slut. Se vinderen her.

2021 startede med nedlukning, hvilket selvfølgelig resulterede i, at mange telefoner er handlet online fremfor i butikkerne.

Udrulningen af 5G-netværket kører fortsat og størstedelen af de telefoner, som nu sælges på det danske marked, understøtter 5G – selvom det ikke er alle steder, at der er 5G-dækning.

Vi har alle forskellige præferencer for, hvad det er, der er vigtigt i en smartphone og hvad der gør den god. Nogle går op i kameraet eller hvilket styresystem den har og andre går op lyd eller gaming, mens det for nogen fortsat er vigtigt den "bare kan ringe". Ja, der er mange forskellige ting, som kan være afgørende. 

Sikkert er det, at vi er nået den tid på året, hvor vi skal have afstemningen om Årets Mobil i gang. Du kan stemme via dette link.

Du kan stemme mellem de telefoner, som er lanceret på det danske marked i 2021.

Nyt mærke afslører hvor miljøvenlig din smartphone er

2021 var farvel til Huawei

Huawei har historisk set klaret sig godt i vore afstemninger. Det er løbet med sejren to gange. Det var i henholdsvis 2018 og 2019.

I 2020 og 2021 forsvandt Huawei helt fra det danske marked. Grunden er krisen mellem USA og Huawei. Som bekendt har det betydet, at Huawei ikke længere må benytte Googles tjenester.

Dermed er to producenter, som tidligere har vundet prisen, ikke længere aktuelle på det danske mobilmarked; Huawei og HTC.

Apple vinder langt fra altid

Selvom iPhone sidder på hovedparten af nysalget i Danmark, er det langt fra kutyme, at Apple vinder prisen Årets Mobil.

Tager vi et nostalgisk tilbageblik, er det faktisk sådan, at Apple kun har vundet Årets Mobil to gange. Det var i henholdsvis 2014 og 2017.

Motorola, Nokia og Sony er et par af de mobilproducenter, der aldrig har vundet årets mobil-afstemningen. Skal 2021 være året, hvor de ”løfter pokalen”?

Afstemningen slutter den 31. december 2021 klokken 23.59. Og vinderen afsløres i starten af 2022.

Årets Mobil 2021

Tidligere års vindere

 • 2020: OnePlus 8 Pro
 • 2019: Huawei P30 Pro
 • 2018: Huawei Mate 20 Pro
 • 2017: Apple iPhone X
 • 2016: Samsung Galaxy S7 Edge
 • 2015: Samsung Galaxy S6 Edge
 • 2014: Apple iPhone 6
 • 2013: HTC One (M7)
 • 2012: Samsung Galaxy S III
 • 2011: Samsung Galaxy S II
 • 2010: HTC Desire
 • 2009: HTC Hero

Mere til historien

Husk du altid kan finde vores anmeldelser på de smartphones, som har været under luppen. Du finder dem i sektionen med anmeldelser, hvis du har lyst til at læse nogle af dem – enten for første gang eller igen. De står i kronologisk rækkefølge.

Nu skal vi finde Årets Mobil 2022

AFSTEMNING: Du kan nu stemme på Årets Mobil 2022. Alle som stemmer deltager i lodtrækningen om et B&O Beosound EX headset til 2.999 kr.

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
3 telefoner til under 3.000 kroner

KØBSGUIDE: Hvis dit budget til en ny telefon er begrænset, så tjek disse 3 telefoner til under 3.000 kroner.

(mere…)
Her er Årets Mobil 2021

Vinderen af den årlige læserafstemning er fundet. Det er dog, efter min opfattelse, ikke den rigtige vinder, men klart den med flest stemmer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram