8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på “så kort tid” gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

Galaxy Note 9 New York
Et kig tilbage til Samsung Galaxy Note 9 præsentation i Barclays Center i New York, 2018. Dengang var corona, mundbind og afstand ikke på dagsordenen. (Foto: MereMobil.dk)

Den 1. december 2013 blev MereMobil.dk en realitet. Tænk! Det er 8 år siden i dag. Sådan føles det slet ikke.

Èn af de mange årsager til, at jeg (sammen med de andre på holdet) søsatte siten var, at jeg følte, at for meget af min tid på mit daværende site Mobilsiden.dk (som jeg var med til at grundlægge i 1996 og senere arbejdede for) blev brugt på alt for meget andet, end at skabe indhold.

Med MereMobil.dk kom jeg tilbage til rødderne og det sjove; at skrive om mobiler og anden teknologi, der er i familie med telefonen. Det var en lettelse, men det var ikke uden bekymring.

Jeg skylder Henrik, som ejede den gamle site, da jeg forlod virksomheden, alt muligt tak. Han var virkelig en god mentor. I øvrigt solgte han den omkring årsskiftet 2019/2020.

Hvor er vi i dag?

Vi klarede coronanedlukningen uden at lukke virksomheden. Det kunne sagtens ses på regnskabet, men var ikke en katastrofe. Det seneste regnskab viser endda et lille overskud. Faktisk har vi de seneste fem år haft overskud i de fire.

MereMobil.dk er en lille stabil forretning med lave omkostninger, men hvor vores indhold rammer rigtigt mange mennesker, der primært er de jævne danskere, som er på mobiljagt eller som interesserer sig for teknologi, uden at være eksperter eller superbrugere.

Vi har stadig 200-300.000 besøg om måneden, hvilket er ret stabilt. Det er i hvert fald de målbare tal.

Hvad er planen fremover?

Det er ingen hemmelighed at ressourserne er begrænsede og vi når ikke alt det, som vi gerne vil. Derfor kan vi heller ikke bare “skrue op” for mængden af indhold, men det er jo vilkårene, hvis det hele skal hænge sammen.

Jeg kan love, at vi gør, hvad vi kan. Podcasten fortsætter også. Det samme gælder videoer i ny og næ. Intet ændrer sig andet end vi nu er 8 år.

Det er fedt, at DU læser med. Det sætter jeg pris på. Der skal også lyde en tak til alle annoncører og samarbejdspartnere. Uden læsere, annoncører og partnere var der intet MereMobil.dk.

Ris og ros er altid velkommen i kommentarfeltet eller på mail… Og i øvrigt er det cool med de mange engagerede debatører i kommentarsporet. Det er ofte ret underholdende.

Mere til historien

En af de ting er ærgrer mig mest over er, at det gamle debatsite Mobildebat.dk blev lukket af de nye ejere. En gigantisk historik over mobiludviklingen i Danmark gik tabt for evigt, da siten og dens data blev slettet. Læs min nekrolog over Mobildebat.dk her.

7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
YES! Spotify har åbnet for MereMobil.dk tech-podcast

Du kan nu lytte til podcasten fra MereMobil.dk på Spotify. Tech-podcasten er på dansk. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram