Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

14

Pressemeddelelse: Mobilekspert John G. Pedersen er klar med ny netmedie om smartphones og mobiler. Dette er MereMobil.dk.

MereMobil.dk
MereMobil.dk er Danmarks mobilsite.
Det er mobilekspert John G. der står bag.

En af landets mest brugte eksperter i mobil- og IT-udvikling, John G. Pedersen, har åbnet MereMobil.dk, et nyt onlinemedie, der vil dække smartphones, tablets og mobiludvikling.

MereMobil.dk vil gøre danskerne klogere på, hvordan de anvender deres smartdevices, samt hvilken telefon, der er den rigtige for dem.

OVERBLIK: Se de seneste nyheder fra MereMobil.dk her

John G. har gennem en længere årrække været i spidsen for Mobilsiden.dk, som han selv grundlagde tilbage i 90’erne. Siden foråret 2013 har han haft sin egen medievirksomhed, der har leveret det primære indhold til Mobilsiden.dk, og serviceret landsdækkende medier med artikler, fra junglen af teknologi.

– ”Tiden er moden til at etablere et nye medie, der er født ind i smartphone-alderen, og som lever på præmisserne i den moderne teknologi,” siger John G Pedersen, redaktør og indehaver af MereMobil.dk.

Han er helt bevidst om, at han nu går i direkte konkurrence med det han tidligere har bygget op.

John G. Pedersen
John G. Pedersen, redaktør og indehaver af MereMobil.dk

– ”MereMobil.dk skal være det førende mobilmedie, og vores erklærede mål er, at blive mindst lige så store som Mobilsiden.dk, inden for 12 måneder. Men nu er det på tide at kigge fremad, for der ligger et stort stykke arbejde forude,” lyder det fra John G., der fortsat har hans kollega Lene Birkeslund, også tidligere Mobilsiden.dk, med på holdet.

Foredrag med John G.

Foredrags- og undervisningsvirksomheden, samt levering af indhold til flere af landets kendte medier, vil fortsætte ved siden af webuniverset MereMobil.dk.

Om John G. og MereMobil.dk

John G. Pedersen er mobilekspert, journalist og foredragsholder.

Gennem MereMobil.dk leveres indhold til Ekstra Bladet, Jyllands-Posten m.fl.. John G. deltager ofte som ekspert i medier, som blandt andet DR, TV 2 News og DR P3, samt en lang række regionale radioer, magasiner og udgivelser.

Læs her hvordan du følger MereMobil.dk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer