Velkommen til MereMobil.dk – Danmarks mobilsite

Pressemeddelelse: Mobilekspert John G. Pedersen er klar med ny netmedie om smartphones og mobiler. Dette er MereMobil.dk.

MereMobil.dk
MereMobil.dk er Danmarks mobilsite.
Det er mobilekspert John G. der står bag.

En af landets mest brugte eksperter i mobil- og IT-udvikling, John G. Pedersen, har åbnet MereMobil.dk, et nyt onlinemedie, der vil dække smartphones, tablets og mobiludvikling.

MereMobil.dk vil gøre danskerne klogere på, hvordan de anvender deres smartdevices, samt hvilken telefon, der er den rigtige for dem.

OVERBLIK: Se de seneste nyheder fra MereMobil.dk her

John G. har gennem en længere årrække været i spidsen for Mobilsiden.dk, som han selv grundlagde tilbage i 90’erne. Siden foråret 2013 har han haft sin egen medievirksomhed, der har leveret det primære indhold til Mobilsiden.dk, og serviceret landsdækkende medier med artikler, fra junglen af teknologi.

– ”Tiden er moden til at etablere et nye medie, der er født ind i smartphone-alderen, og som lever på præmisserne i den moderne teknologi,” siger John G Pedersen, redaktør og indehaver af MereMobil.dk.

Han er helt bevidst om, at han nu går i direkte konkurrence med det han tidligere har bygget op.

John G. Pedersen
John G. Pedersen, redaktør og indehaver af MereMobil.dk

– ”MereMobil.dk skal være det førende mobilmedie, og vores erklærede mål er, at blive mindst lige så store som Mobilsiden.dk, inden for 12 måneder. Men nu er det på tide at kigge fremad, for der ligger et stort stykke arbejde forude,” lyder det fra John G., der fortsat har hans kollega Lene Birkeslund, også tidligere Mobilsiden.dk, med på holdet.

Foredrag med John G.

Foredrags- og undervisningsvirksomheden, samt levering af indhold til flere af landets kendte medier, vil fortsætte ved siden af webuniverset MereMobil.dk.

Om John G. og MereMobil.dk

John G. Pedersen er mobilekspert, journalist og foredragsholder.

Gennem MereMobil.dk leveres indhold til Ekstra Bladet, Jyllands-Posten m.fl.. John G. deltager ofte som ekspert i medier, som blandt andet DR, TV 2 News og DR P3, samt en lang række regionale radioer, magasiner og udgivelser.

Læs her hvordan du følger MereMobil.dk

8 år forsvandt lynhurtigt

BLOG: Det er ikke til at forstå, at der på "så kort tid" gik hele 8 år. Her er min status og tanker.

(mere…)
7 år med MereMobil.dk – tak til dig!

Det er nu 7 år siden, at stikket blev sat i til MereMobil.dk. Jeg og teamet glædes over, at vi fortsat kan levere indhold til dig. Læs lidt om historien bag.

(mere…)
Velkommen til et ”nyt” MereMobil.dk

MereMobil.dk har fået nyt design, men vi er stadigvæk de samme ”bag” skærmen. Læs mere om det nye design her. Inputs er meget velkomne.

(mere…)
MereMobil.dk får nyt design

MereMobil.dk som du kender det er slut. Siden får en ”designoverhaling” – men bare rolig! Vi er fortsat de samme. Læs baggrunden for ændringen her.

(mere…)
MereMobil.dk fylder 6 år i dag – tak til DIG!

MereMobil.dk kan i dag fejre 6-års fødselsdag. :-) Det betyder, at vi har klaret os gennem – forhåbentlig de fleste "børnesygdomme". Læs hvordan det går.

(mere…)
Hip hip hurra! MereMobil.dk fylder 5 år i dag

MereMobil.dk kan i dag fejre 5 års fødselsdag. Vi er glade og stolte over denne halvrunde dag. Læs hvordan det er gået fra dag ét til nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram