Stort læk: Her er Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra-salgsstarten, unpackedeventdato og forsalgsdatoen er lækket sammen med ’real-life’-billeder. Se dem her.

Samsung Galaxy S22 Ultra, læk
Fronten på Samsung Galaxy S22 Ultra (Foto: Jon Prosser / Frontpagetech)

I lang tid har der været mange rygter og renders i omløb af Samsung Galaxy S22 Ultra, men nu er der sluppet rigtige billeder ud af det, som formodes at være Samsungs kommende topmodel.

Bag lækket står Jon Prosser, der via Twitter har lagt billeder og detaljer om lanceringsdatoen for Samsung Galaxy S22-serien ud.

Ifølge Jon Prossers eget opslag er Samsung ved at undersøge hans læk, for at finde ud af hvem der har lækket informationerne. Formodentlig har Samsung også forsøgt at stoppet lækkert, men uden held.

Jon Prosser skriver:

  • Unpackedeventen hvor Galaxy S22-serien præsenteres tirsdag den 8. februar 2022.
  • Forudbestillingerne af Galaxy S22-serien begynder samme dag.
  • Samsung Galaxy S22-serien kan købes fra fredag den 18. februar 2022.

Fra billederne ses det, at skærmen buer en smule ud mod siderne. Dermed bliver Galaxy S22 Ultra ikke så flad, som tidligere rygter har talt om.

OM LÆK: Producenterne forsøger at sikre fortroligt materiale ved at udsende såkaldte NDA’s, som dem de deler informationer med, skal skrive under på. En NDA beskriver i korte træk, hvordan en producent kan sagsøge personer, der lækker oplysninger. Jeg har dækket teknologi gennem to årtier og selvom f.eks. et medie overtræder en aftale, så har det ingen eller meget få konsekvenser, hvis ellers mediet er stort nok. Jeg har flere gange oplevet, at aftaler om informationer er bragt før tid, men mediet har efterfølgende stadig fået mulighed for, at få fortrolige informationer fra en producent stillet til rådighed. Dette hænger nok sammen med, at producenterne også ser omtaler som reklame.

Galaxy S22 Ultra har plads til S Pen

Samsung Galaxy S22 Ultra, læk
Samsung Galaxy S22 Ultra har plads til S Pen. Se til højre på dette billede (Foto: Jon Prosser / Frontpagetech)

I bunden er der nederst i venstre side gjort plads til en S Pen, hvilket hidtil kun har været set på nicheserien Samsung Galaxy Note.

Da Samsung Galaxy S21 Ultra kom, havde denne mulighed for at bruge S Pen, men det var ekstraudstyr og pennen havde ikke plads inde i telefonen.

Det bliver spændende om S Pen til Samsung Galaxy S22 Ultra bliver en fult funktionsdygtig S Pen, som på Galaxy Note-serien eller om der igen er tale om en ”passiv” S Pen, der var det, at Samsung Galaxy S21 Ultra Understøttede.

Kameraerne i Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra, læk
Kamerasystemet på Samsung Galaxy S22 Ultra (Foto: Jon Prosser / Frontpagetech)

På bagsiden af telefonen ses fire kameraobjektiver.

  • 108 megapixels hovedkamera
  • 12 megapixels ultra vidvinkel-sensror
  • 10 megapixels telefoto med 3x optisk zoom
  • 10 megapixels telefoto med 10x optisk zoom

Galaxy S22 har Snapdragon-processor i USA

Der har tidligere været rygter ude om Samsung Galaxy S22-serien. Eksempelvis kunne benchmarkappen Geekbench tidligere afsløre, at Galaxy S22 er baseret på chipset fra Qualcomm.

På Geekbench var der kørt en test af modellen SM-901U, som angiveligt er en S22-model til det amerikanske marked. Dermed kunne Geekbench fortælle, at S22 kører Qualcomm Snapdragon 895.

Testmodellen havde 8 GB RAM og Adreno 730 GPU til grafikhåndtering.

Det er normalt, at Samsung lancerer topmodellerne med Qualcomm-processor i USA mens vi i Europa får Samsungs egen Exynos-chipset, som ofte beskyldes for at være dårligere end udgaven med chipset fra Qualcomm.

Nyt om Samsung Galaxy S21 FE

Som vi tidligere har skrevet, kommer Samsung også med en ny FE-model. FE er spinoff-udgaver af en tidligere topmodel.

Hardwaren på FE er justeret lidt ned, så prisen kan blive lavere og Samsung kan køre endnu en runde på den ”undervogn” de allerede har udviklet.

Samsung Galaxy S21 FE bliver præsenteret den 4. januar 2022. Salget af Galaxy S21 FE begynder den 11. januar 2022, skriver Jon Prosser.

NYT OM SAMSUNG: I vores nyhedsopdateringer, som udsendes tre gange om ugen, kan du følge med i nyheder om Samsungs nyeste produkter. Tilmeld dig her (gratis). Frameld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se den aktuelle pris på Samsung Galaxy s22 ultra 5G hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Jon Prosser er en særdels aktiv lækker med mange læks, også præcise, i bagagen. På Twitter opfordrer han medarbejdere hos Apple, Google og Samsung til at dele informationer med ham via krypterede tjenester som Signal og Telegram.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram