Samsung Galaxy S22 spottet på Geekbench

3

Med en forventet lancering i første kvartal af 2022, er der på Geekbench dukket ny information op om Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra efterfølges af en S22-serie (Foto: MereMobil.dk)

Det forventes, at den kommende Galaxy S22 vil køre med enten en Snapdragon eller Exynos processor afhængig af region. Og det er altså Snapdragon varianten der nu er nye oplysninger om

Det drejer sig mere specifikt om modellen SM-S901U. “U” antyder, at det er en telefon til det amerikanske marked. 

Geekbench oplysningerne fortæller, at det er et Qualcomm-chipset med kodenavnet Taro, der sidder i S22. Man formoder, at der her er tale om Snapdragon 895, efterfølgeren til Snapdragon 888. 

Snapdragon 895 rygtes at ville være baseret på 4nm proces og blive fremstillet af Samsung.

Chipsettet vil være udstyret med en Adreno 730 GPU til håndtering grafikken samt 8 GB RAM. Vi forventer også en 12 GB-variant. 

En af grundende til man tror det er en Snapdragon 895 og ikke en Snapdragon 898, der befinder sig i S22, er den forholdsvis lave score i Geekbench, i forhold til den Snapdragon 898 drevne Vivo-phone der dukkede op på benchmarksiden for kort tid siden. 

Og sidst men ikke mindst kommer Galaxy S22 som forventet med Android 12. 

Vi forventer, at der dukker mange flere oplysninger op om de nye Samsung-telefoner de kommende måneder op til lanceringen i 2022.

Mere til historien

Det er let at være en glad Samsung fan med den nylige lancering af nye og meget forbedrede Z-modeller og udsigten kommende S-modeller. Desværre må vi år undvære Note-serien. Efter rygterne havde svirret længe meldte Samsung selv ud, tidligere på året, at der ikke kommer en Note i år.    

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer