Samsung Galaxy S22 spottet på Geekbench

Med en forventet lancering i første kvartal af 2022, er der på Geekbench dukket ny information op om Samsung Galaxy S22.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra efterfølges af en S22-serie (Foto: MereMobil.dk)

Det forventes, at den kommende Galaxy S22 vil køre med enten en Snapdragon eller Exynos processor afhængig af region. Og det er altså Snapdragon varianten der nu er nye oplysninger om

Det drejer sig mere specifikt om modellen SM-S901U. “U” antyder, at det er en telefon til det amerikanske marked. 

Geekbench oplysningerne fortæller, at det er et Qualcomm-chipset med kodenavnet Taro, der sidder i S22. Man formoder, at der her er tale om Snapdragon 895, efterfølgeren til Snapdragon 888. 

Snapdragon 895 rygtes at ville være baseret på 4nm proces og blive fremstillet af Samsung.

Chipsettet vil være udstyret med en Adreno 730 GPU til håndtering grafikken samt 8 GB RAM. Vi forventer også en 12 GB-variant. 

En af grundende til man tror det er en Snapdragon 895 og ikke en Snapdragon 898, der befinder sig i S22, er den forholdsvis lave score i Geekbench, i forhold til den Snapdragon 898 drevne Vivo-phone der dukkede op på benchmarksiden for kort tid siden. 

Og sidst men ikke mindst kommer Galaxy S22 som forventet med Android 12. 

Vi forventer, at der dukker mange flere oplysninger op om de nye Samsung-telefoner de kommende måneder op til lanceringen i 2022.

Mere til historien

Det er let at være en glad Samsung fan med den nylige lancering af nye og meget forbedrede Z-modeller og udsigten kommende S-modeller. Desværre må vi år undvære Note-serien. Efter rygterne havde svirret længe meldte Samsung selv ud, tidligere på året, at der ikke kommer en Note i år.    

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram