Singles Day – her er tilbuddene på telefoner

I dag er dagen, hvor udsalgssæsonen for alvor skydes i gang. Singles Day står for største udsalg på verdensplan. Se Singles Day-tilbud på telefoner her.

Singles Day (Foto: ooceey / Pixabay.com)
Singles Day 2021 var torsdag den 11. novemeber (Foto: ooceey / Pixabay.com)

Singles Day startede egentlig, da den kinesiske forretningsmand Jack Ma i 2009 fik en god idé. Han står nemlig bag webshoppen Alibaba og synes, at der skulle være en dag for singler. Ligesom der er Valentines Day osv. Dagen blev 11/11. Dagen er nu på verdensplan det største udsalg.

Black Friday: Webshops vinder over fysiske butikker

Danske butikker, både fysiske og online, har gode tilbud klar, selvom dagen herhjemme ikke får samme opmærksomhed, som eksempelvis Black Friday.

På Singles Day shoppes der mere end normalt. Det viser tal fra PriceRunner. Sidste år steg den digitale trafik med 30 procent sammenlignet med året før.

Black Friday er større i Danmark

Forbrugeranalytiker hos PriceRunner, Katrine Barslev, tror dog fortsat at den kommende Black Friday bliver større. 

-”Singles Day er en fin måde at fejre sig selv på, og dagen har en særstatus især i Kina. Derimod kender mange danskere stadig ikke til Singles Day, og vores undersøgelser viser, at besøgstallene ikke stiger nævneværdigt under dette udsalg. Singles Day ligger simpelthen for tæt på Black Friday med kun få uger imellem,” siger Katrine Barslev.

Kigges der på statistikken, så har det været legetøj, elektronik og ting til hjemmet, som danskerne har været mest interesseret i.

Til trods for, at det faktisk var i kategorien ”selvforkælelse”, at den største rabat blev fundet i 2020, hvor der i gennemsnit var 24 procent at spare på parfume. Det kan også være, at nogle allerede er i gang med julegaverne til Singles Day, hvor der kan gøres gode tilbud. 

Nyd efteråret med gratis prøveperioder på lyd- og e-bøger

Har du shoppet på Single Day eller skal du? Du kan se nogle af de bedste tilbud herunder.

Mere til historien

De to dominerende kinesiske webshops Alibaba og JD omsatte for 115 milliarder dollars i 2020. Mens 3 procent af danskerne har svaret i en YouGov-undersøgelse, at de deltog i Singles Day udsalget i 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram