Singles Day – her er tilbuddene på telefoner

2

I dag er dagen, hvor udsalgssæsonen for alvor skydes i gang. Singles Day står for største udsalg på verdensplan. Se Singles Day-tilbud på telefoner her.

Singles Day (Foto: ooceey / Pixabay.com)
Singles Day 2021 var torsdag den 11. novemeber (Foto: ooceey / Pixabay.com)

Singles Day startede egentlig, da den kinesiske forretningsmand Jack Ma i 2009 fik en god idé. Han står nemlig bag webshoppen Alibaba og synes, at der skulle være en dag for singler. Ligesom der er Valentines Day osv. Dagen blev 11/11. Dagen er nu på verdensplan det største udsalg.

Black Friday: Webshops vinder over fysiske butikker

Danske butikker, både fysiske og online, har gode tilbud klar, selvom dagen herhjemme ikke får samme opmærksomhed, som eksempelvis Black Friday.

På Singles Day shoppes der mere end normalt. Det viser tal fra PriceRunner. Sidste år steg den digitale trafik med 30 procent sammenlignet med året før.

Black Friday er større i Danmark

Forbrugeranalytiker hos PriceRunner, Katrine Barslev, tror dog fortsat at den kommende Black Friday bliver større. 

-”Singles Day er en fin måde at fejre sig selv på, og dagen har en særstatus især i Kina. Derimod kender mange danskere stadig ikke til Singles Day, og vores undersøgelser viser, at besøgstallene ikke stiger nævneværdigt under dette udsalg. Singles Day ligger simpelthen for tæt på Black Friday med kun få uger imellem,” siger Katrine Barslev.

Kigges der på statistikken, så har det været legetøj, elektronik og ting til hjemmet, som danskerne har været mest interesseret i.

Til trods for, at det faktisk var i kategorien ”selvforkælelse”, at den største rabat blev fundet i 2020, hvor der i gennemsnit var 24 procent at spare på parfume. Det kan også være, at nogle allerede er i gang med julegaverne til Singles Day, hvor der kan gøres gode tilbud. 

Nyd efteråret med gratis prøveperioder på lyd- og e-bøger

Har du shoppet på Single Day eller skal du? Du kan se nogle af de bedste tilbud herunder.

Tilbud på telefoner, Singles Day 2021


Mere til historien

De to dominerende kinesiske webshops Alibaba og JD omsatte for 115 milliarder dollars i 2020. Mens 3 procent af danskerne har svaret i en YouGov-undersøgelse, at de deltog i Singles Day udsalget i 2019.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer