Nyd efteråret med gratis prøveperioder på lyd- og e-bøger

4

Efterårsvejret raser og blæst og regn er godt læsevejr med lyd- og e-bøger. Tjek de gratis prøveperioder før du binder dig.

Storytel er en dansk lydbogs tjeneste, der streamer lydbøger ud til danskerne.
Herunder kan du se nogle af bogtjenesterne med gratis prøveperioder

Hvis det også blæser og regner udenfor hos dig, hvilket det i hvert fald gør, her hos mig i skrivende stund. Ja, så fristes du måske også til at tage et tæppe på og smække benene op i sofaen, mens du læser en eller flere e-bøger eller lytter til en lydbog.

Der findes et udvalg af forskellige tjenester, hvor du kan finde e- og lydbøger. Udvalget er forskelligt og det er måden det præsenteres på også. De fleste tjenester tilbyder dog en eller anden form for prøveperiode, hvor du kan teste deres tjeneste af.

De gratis prøveperioder gør også, at du så kan se om det er noget for dig, før du binder dig til et abonnement.

Herunder har vi samlet nogle af de bogtjenester, som har gratis prøveperioder.


Gratis prøveperioder på Bookmate, Chapter, BookBeat og Mofibo

Hvis du vil fortsat vil læse og høre bøger, kan vi anbefale følgende to tjenester:

INFO: Ved at prøve Plusbog, BookBeat, Mofibo eller Chapter modtager MereMobil.dk en mindre betaling.


E-bøger er et hit

Lyd- og e-bøger hitter virkelig nu.

Under coronanedlukningerne oplevede e-bøgerne en enorm vækst. Dette skyldtes blandt andet, at bibliotekerne var lukkede og det derfor var svært, at låne fysiske bøger. Tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af de digitale udlån steg fra 5 millioner i 2019 til 7,5 millioner i 2020.

Faldet af de fysiske bøger var endnu større end stigningen på de digitale. Derfor er det også tydeligt, at coronanedlukningerne selvfølgelig har været skyld i dette.

Antallet af fysiske udlån faldt fra 29,4 millioner i 2019 til 21,6 millioner i 2020. Det vidner dog også om, at det ikke er alle læseheste, som har lyst til at læse digitalt.

Det er uvist, hvordan tallene for 2021 bliver, men der var også nedlukning i starten af året. 

Er du der, hvor du har lyst til at afprøve e- eller lydbøger, så kan du tjekke prøveperioderne for ovenstående tjenester ud.

Mere til historien

YouSee og Telmore har indtil fornyelig haft BookMate, som et af deres “fordelstilbud”. Dette er dog stoppet nu. Hos Telmore kan man i stedet få Chapter nu.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer