Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

Alka Mobil
Alka Mobil er ude med en mobilpakke, der giver fri data for 99 kroner om måneden, men har du læst det med småt? (Foto: Alka Mobil)

Alka Mobil har i dag lanceret en mobilpakke, som ITwatch kalder ”en ultimativ mobilpakke”.

Der henvises til, at det var den samme pakketype, der gjorde det daværende teleselskab Plenti store. Plenti blev efterfølgende opkøbt af TDC.

Alka Mobil tilbyder denne pakke:

 • Fri data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan kun bruges i Danmark
 • 0 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Abonnementet forudsætter, at du enten er kunde i Alka Mobil eller er medlem af en fagforening, som Alka samarbejder med.

Du skal desuden lægge mærke til, at abonnementet kun kan bruges i Danmark. Fri data med 13 GB data til brug i EU koster 129 kroner om måneden - og altså ikke 99 kroner om måneden.

Der skal ikke klikkes meget på nettet for at finde ud af, at Alkas tilbud ikke er så godt som det lyder.

Tjek også denne mobilpakke

Oister er kendt for at være særdeles prisaggressive. De har da også et par mobilpakker, der for mange vil være mere interessante end det nye tiltag fra Alka.

Eksempelvis dette:

 • 100 GB data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan bruges i EU
 • 8 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Oister har i denne pakke ikke fri data, men 100 GB data er også meget. Rigtigt meget! I modsætning til Alka Mobil kan dette Oister-abonnement bruges uden for landets grænser.

Om du kan nøjes med 100 GB data er naturligvis individuelt, men langt de fleste mobilbrugere kommer ikke i nærheden af 100 GB, hvilket vil betyde, at Oisters tilbud reelt vil være fri data for denne kundegruppe.

Andre alternativer

Der er god grund til at forholde sig kritisk til markedsføringen af mobilabonnementer, da hurtigt kan være penge at spare.

Eksempelvis kører CBB lige nu med fri tale / fri data for 89 kroner om måneden de første tre måneder. Herefter 179 kroner. Da abonnementet er uden binding, kan du jo bare stikke af, når prisen stiger.

Call Me matcher CBB på denne pris – ligeledes med tre måneder til 89 kroner om måneden.

Mere til historien

Tag også et kig på vores abonnements-søger her, hvor du kan tjekke priserne på tværs af flere teleselskaber.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram