Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

Alka Mobil
Alka Mobil er ude med en mobilpakke, der giver fri data for 99 kroner om måneden, men har du læst det med småt? (Foto: Alka Mobil)

Alka Mobil har i dag lanceret en mobilpakke, som ITwatch kalder ”en ultimativ mobilpakke”.

Der henvises til, at det var den samme pakketype, der gjorde det daværende teleselskab Plenti store. Plenti blev efterfølgende opkøbt af TDC.

Alka Mobil tilbyder denne pakke:

 • Fri data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan kun bruges i Danmark
 • 0 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Abonnementet forudsætter, at du enten er kunde i Alka Mobil eller er medlem af en fagforening, som Alka samarbejder med.

Du skal desuden lægge mærke til, at abonnementet kun kan bruges i Danmark. Fri data med 13 GB data til brug i EU koster 129 kroner om måneden – og altså ikke 99 kroner om måneden.

Der skal ikke klikkes meget på nettet for at finde ud af, at Alkas tilbud ikke er så godt som det lyder.

Tjek også denne mobilpakke

Oister er kendt for at være særdeles prisaggressive. De har da også et par mobilpakker, der for mange vil være mere interessante end det nye tiltag fra Alka.

Eksempelvis dette:

 • 100 GB data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan bruges i EU
 • 8 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Oister har i denne pakke ikke fri data, men 100 GB data er også meget. Rigtigt meget! I modsætning til Alka Mobil kan dette Oister-abonnement bruges uden for landets grænser.

Om du kan nøjes med 100 GB data er naturligvis individuelt, men langt de fleste mobilbrugere kommer ikke i nærheden af 100 GB, hvilket vil betyde, at Oisters tilbud reelt vil være fri data for denne kundegruppe.

Andre alternativer

Der er god grund til at forholde sig kritisk til markedsføringen af mobilabonnementer, da hurtigt kan være penge at spare.

Eksempelvis kører CBB lige nu med fri tale / fri data for 89 kroner om måneden de første tre måneder. Herefter 179 kroner. Da abonnementet er uden binding, kan du jo bare stikke af, når prisen stiger.

Call Me matcher CBB på denne pris – ligeledes med tre måneder til 89 kroner om måneden.

Mere til historien

Tag også et kig på vores abonnements-søger her, hvor du kan tjekke priserne på tværs af flere teleselskaber.

Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne – få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram