Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

Alka Mobil
Alka Mobil er ude med en mobilpakke, der giver fri data for 99 kroner om måneden, men har du læst det med småt? (Foto: Alka Mobil)

Alka Mobil har i dag lanceret en mobilpakke, som ITwatch kalder ”en ultimativ mobilpakke”.

Der henvises til, at det var den samme pakketype, der gjorde det daværende teleselskab Plenti store. Plenti blev efterfølgende opkøbt af TDC.

Alka Mobil tilbyder denne pakke:

 • Fri data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan kun bruges i Danmark
 • 0 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Abonnementet forudsætter, at du enten er kunde i Alka Mobil eller er medlem af en fagforening, som Alka samarbejder med.

Du skal desuden lægge mærke til, at abonnementet kun kan bruges i Danmark. Fri data med 13 GB data til brug i EU koster 129 kroner om måneden - og altså ikke 99 kroner om måneden.

Der skal ikke klikkes meget på nettet for at finde ud af, at Alkas tilbud ikke er så godt som det lyder.

Tjek også denne mobilpakke

Oister er kendt for at være særdeles prisaggressive. De har da også et par mobilpakker, der for mange vil være mere interessante end det nye tiltag fra Alka.

Eksempelvis dette:

 • 100 GB data
 • Fri tale
 • Fri SMS/MMS
 • Kan bruges i EU
 • 8 GB data i EU
 • 99 kroner om måneden

Oister har i denne pakke ikke fri data, men 100 GB data er også meget. Rigtigt meget! I modsætning til Alka Mobil kan dette Oister-abonnement bruges uden for landets grænser.

Om du kan nøjes med 100 GB data er naturligvis individuelt, men langt de fleste mobilbrugere kommer ikke i nærheden af 100 GB, hvilket vil betyde, at Oisters tilbud reelt vil være fri data for denne kundegruppe.

Andre alternativer

Der er god grund til at forholde sig kritisk til markedsføringen af mobilabonnementer, da hurtigt kan være penge at spare.

Eksempelvis kører CBB lige nu med fri tale / fri data for 89 kroner om måneden de første tre måneder. Herefter 179 kroner. Da abonnementet er uden binding, kan du jo bare stikke af, når prisen stiger.

Call Me matcher CBB på denne pris – ligeledes med tre måneder til 89 kroner om måneden.

Mere til historien

Tag også et kig på vores abonnements-søger her, hvor du kan tjekke priserne på tværs af flere teleselskaber.

Apple har hævet priserne på gamle iPhones

Dette års iPhone-modeller er dyrere end sidste års modeller, men mere overraskende er prisen også steget på sidste års modeller.

(mere…)
Det koster iPhone 14-telefonerne

PRISER: Det bliver dyrt at være iPhone 14-ejer. Se de danske priser på iPhone 14-serien her.

(mere…)
Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram