Apple klar med opdatering til iPhone og Apple Watch

15

Apple har udsendt en ny iOS-opdatering, der bringer iOS op på iOS 15.1.1, samt en ny opdatering til Apple Watch Series 7.

iPhone 13-serien med alle fire modeller: iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 og iPhone 13 Mini (Foto: MereMobil.dk)

Apple er klar med en mindre opdatering, som løser nogle problemer, der har været med afbrudte opkald på iPhone 12- og iPhone 13-modellerne.

ANMELDELSE: iPhone 13 Pro er en fed gentagelse

Den nye opdatering hedder iOS 15.1.1 og fylder 385 MB.

Dette er det eneste, der oplyses med opdateringen. Derfor ventes det, at der ikke er andre fejlrettelser eller lignende. 

Foruden den nye iOS 15.1.1 så ventes det også, at Apple senere i november vil sende iOS 15.2 opdateringen ud til offentligheden. Den er i skrivende stund i gang med betaversion-3. Den kommer med nogle fejlrettelser og nye features, som en ny børnesikrings-del.

Opdatering også klar til Apple Watch

Apple Watch Series 6 og Series 7 a
Apple Watch Series 6 (til venstre) og Series 7 (Foto: MereMobil.dk)

Også til Apple Watch er der en ny opdatering klar. Den vedrører dog ikke alle modeller, men den nyeste generation af Apple Watch – nemlig Series 7.

Der har været nogle problemer, hvor uret ikke har opladet ”som forventet”.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 7 | du behøver det ikke

Den nye opdatering hedder watchOS 8.1.1 og har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til din Apple Watch Series 7 enhed, så kan du søge efter den manuelt.

Vi har ikke hørt, at der har været udbredte problemer med, at Apple Watch Series 7 ikke har ville oplade korrekt. Men det kan også vedrøre ”hurtigopladningen”, som er eksklusivt for Series 7 og mange måske har svært ved at måle effekten? Det er i hvert fald ikke beskrevet præcist, hvad problemet har været. 

NYT OM APPLE: Vil du have Apples seneste nyheder samt andre tech-nyheder i indbakken hver onsdag og lørdag? Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Apple oplyser også, at watchOS 8.1.1 og iOS 15.1.1. ikke indeholder nogen sikkerhedsopdateringer, men altså blot er fejlrettelser på specifikke fejl.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer