Apple klar med opdatering til iPhone og Apple Watch

Apple har udsendt en ny iOS-opdatering, der bringer iOS op på iOS 15.1.1, samt en ny opdatering til Apple Watch Series 7.

iPhone 13-serien med alle fire modeller: iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 og iPhone 13 Mini (Foto: MereMobil.dk)

Apple er klar med en mindre opdatering, som løser nogle problemer, der har været med afbrudte opkald på iPhone 12- og iPhone 13-modellerne.

ANMELDELSE: iPhone 13 Pro er en fed gentagelse

Den nye opdatering hedder iOS 15.1.1 og fylder 385 MB.

Dette er det eneste, der oplyses med opdateringen. Derfor ventes det, at der ikke er andre fejlrettelser eller lignende. 

Foruden den nye iOS 15.1.1 så ventes det også, at Apple senere i november vil sende iOS 15.2 opdateringen ud til offentligheden. Den er i skrivende stund i gang med betaversion-3. Den kommer med nogle fejlrettelser og nye features, som en ny børnesikrings-del.

Opdatering også klar til Apple Watch

Apple Watch Series 6 og Series 7 a
Apple Watch Series 6 (til venstre) og Series 7 (Foto: MereMobil.dk)

Også til Apple Watch er der en ny opdatering klar. Den vedrører dog ikke alle modeller, men den nyeste generation af Apple Watch – nemlig Series 7.

Der har været nogle problemer, hvor uret ikke har opladet ”som forventet”.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 7 | du behøver det ikke

Den nye opdatering hedder watchOS 8.1.1 og har du ikke fået en notifikation om, at opdateringen er klar til din Apple Watch Series 7 enhed, så kan du søge efter den manuelt.

Vi har ikke hørt, at der har været udbredte problemer med, at Apple Watch Series 7 ikke har ville oplade korrekt. Men det kan også vedrøre ”hurtigopladningen”, som er eksklusivt for Series 7 og mange måske har svært ved at måle effekten? Det er i hvert fald ikke beskrevet præcist, hvad problemet har været. 

NYHEDER FRA APPLE: Du kan få de seneste Apple-nyheder i din indbakke hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig GRATIS netop nu. Skriv din mailadresse i feltet herunder.

Næste step 👆

Mere til historien

Apple oplyser også, at watchOS 8.1.1 og iOS 15.1.1. ikke indeholder nogen sikkerhedsopdateringer, men altså blot er fejlrettelser på specifikke fejl.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Snart får Apple ID nyt navn

Apple ID udgår som udtryk i efteråret, når de næste store softwareopdateringer rammer slutbrugerne.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram