Sony Xperia 5 III - den bliver du glad for

VIDEO: Den koster 7.000 kroner, men det er en rigtig lækker sag. Det er den slags telefon, som du bliver gladere for hver eneste dag.

Kom tæt på Sony Xperia 5 III

Hvis er typen, som ikke skifter telefon hver gang, der kommer en ny model, så synes jeg du skal overveje Sony Xperia 5 III.

Prisen på omkring 7.000 kroner uden abonnement, gør helt naturligt, at du ikke smider den over skulderen, så snart noget nyt blinker i horisonten - og det skal du ikke være ked af.

Så snart du har Xperia 5 III i hånden mærker du følelsen af kvalitet. Når du tænder telefonen og begynder og bruge den, fortsætter den gode oplevelse med en flydende 120 Hz skærm og kraftig processor.

Du skal ikke være bekymret for en masse uønsket software (bloatware), da Sony heldigvis holder sig fra dette. Der er nogle enkelte Sony-apps, men du kan deaktivere dem ved opstarten af mobilen.

Kun i to år

Trenden går mod opdateringer til telefonerne i længere og længere tid. Her er Sony bagud.

Den officielle udmelding er, at der kommer sikkerhedsopdateringer hver måned i to år. Android-platformen opdateres også i to år.

Dette taler imod at beholde Xperia 5 III i lang tid, men de første to år er hvert fald på plads. Jeg vil dog gerne rose Sony for at være tydelige i deres udmelding.

Inden du køber

Tjek priserne hos teleselskaberne inden du køber Xperia 5 III, måske kan en afdragsordning med mobilrabat betale sig.

Jeg synes også, at du skal læse min anmeldelse af Xperia 5 III, før du kører dankortet igennem.

I min optik er Sony Xperia 5 III en god telefon, der får 5 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Xperia 5 III er en fysisk mindre udgave af Xperia 1 III, der kom tidligere på året. Se min videoanmeldelse af Sony Xperia 1 III her.

Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
Motorola Edge 30 Neo test | Lille telefon til en lille pris

TEST: Alting bliver dyrere, men du kan spare på telefonbudgettet med Motorolas nye Edge 30 Neo til cirka 2.500 kroner. Neo er et godt køb.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram