Sony Xperia 5 III – den bliver du glad for

1

VIDEO: Den koster 7.000 kroner, men det er en rigtig lækker sag. Det er den slags telefon, som du bliver gladere for hver eneste dag.

Kom tæt på Sony Xperia 5 III

Hvis er typen, som ikke skifter telefon hver gang, der kommer en ny model, så synes jeg du skal overveje Sony Xperia 5 III.

Prisen på omkring 7.000 kroner uden abonnement, gør helt naturligt, at du ikke smider den over skulderen, så snart noget nyt blinker i horisonten – og det skal du ikke være ked af.

Så snart du har Xperia 5 III i hånden mærker du følelsen af kvalitet. Når du tænder telefonen og begynder og bruge den, fortsætter den gode oplevelse med en flydende 120 Hz skærm og kraftig processor.

Du skal ikke være bekymret for en masse uønsket software (bloatware), da Sony heldigvis holder sig fra dette. Der er nogle enkelte Sony-apps, men du kan deaktivere dem ved opstarten af mobilen.

Kun i to år

Trenden går mod opdateringer til telefonerne i længere og længere tid. Her er Sony bagud.

Den officielle udmelding er, at der kommer sikkerhedsopdateringer hver måned i to år. Android-platformen opdateres også i to år.

Dette taler imod at beholde Xperia 5 III i lang tid, men de første to år er hvert fald på plads. Jeg vil dog gerne rose Sony for at være tydelige i deres udmelding.

Inden du køber

Tjek priserne hos teleselskaberne inden du køber Xperia 5 III, måske kan en afdragsordning med mobilrabat betale sig.

Jeg synes også, at du skal læse min anmeldelse af Xperia 5 III, før du kører dankortet igennem.

I min optik er Sony Xperia 5 III en god telefon, der får 5 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Xperia 5 III er en fysisk mindre udgave af Xperia 1 III, der kom tidligere på året. Se min videoanmeldelse af Sony Xperia 1 III her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer