Sony Xperia 5 III - den bliver du glad for

VIDEO: Den koster 7.000 kroner, men det er en rigtig lækker sag. Det er den slags telefon, som du bliver gladere for hver eneste dag.

Kom tæt på Sony Xperia 5 III

Hvis er typen, som ikke skifter telefon hver gang, der kommer en ny model, så synes jeg du skal overveje Sony Xperia 5 III.

Prisen på omkring 7.000 kroner uden abonnement, gør helt naturligt, at du ikke smider den over skulderen, så snart noget nyt blinker i horisonten - og det skal du ikke være ked af.

Så snart du har Xperia 5 III i hånden mærker du følelsen af kvalitet. Når du tænder telefonen og begynder og bruge den, fortsætter den gode oplevelse med en flydende 120 Hz skærm og kraftig processor.

Du skal ikke være bekymret for en masse uønsket software (bloatware), da Sony heldigvis holder sig fra dette. Der er nogle enkelte Sony-apps, men du kan deaktivere dem ved opstarten af mobilen.

Kun i to år

Trenden går mod opdateringer til telefonerne i længere og længere tid. Her er Sony bagud.

Den officielle udmelding er, at der kommer sikkerhedsopdateringer hver måned i to år. Android-platformen opdateres også i to år.

Dette taler imod at beholde Xperia 5 III i lang tid, men de første to år er hvert fald på plads. Jeg vil dog gerne rose Sony for at være tydelige i deres udmelding.

Inden du køber

Tjek priserne hos teleselskaberne inden du køber Xperia 5 III, måske kan en afdragsordning med mobilrabat betale sig.

Jeg synes også, at du skal læse min anmeldelse af Xperia 5 III, før du kører dankortet igennem.

I min optik er Sony Xperia 5 III en god telefon, der får 5 ud af 6 stjerner.

Mere til historien

Xperia 5 III er en fysisk mindre udgave af Xperia 1 III, der kom tidligere på året. Se min videoanmeldelse af Sony Xperia 1 III her.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram