Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

4

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test”.

Alka Mobil kåret som "bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk for et af deres abonnementer (Kilde: Alka Mobil)
Alka Mobil kåret som “bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk for et af deres abonnementer. Du kan

Alka Mobil har haft omkring syv måneder på mobilmarkedet, men det har åbenbart været nok til, at vinde en pris. De er netop kåret til ”bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. 

Alka Mobil – kræver du er forsikret eller i fagforening

Forbrugerrådet Tænk har testet i alt 160 produkter, som markedet af mobilabonnementer består af.

Vinderen blev Alka Mobil med deres abonnement med: Fri tale, 30 GB data og 9 GB data i EU.

TJEK PRISEN: Se abonnementet fra Alka Mobil her (sponseret link)

-”Da Alka gik ind på mobilmarkedet, var det med et klart mål for øje: Det skal være billigere og enklere at være mobilkunde. I dag har mobilkunderne fået Forbrugerrådet Tænks ord for, at det virkelig kan betale sig at vælge en abonnementsløsning hos Alka Mobil. Det er en fantastisk nyhed for Alka Mobil og for forbrugerne,” siger adm. direktør i Alka, Frederik Sjørslev Søgaard i en pressemeddelelse.

I testen har Forbrugerrådet Tænk sammenlignet de forskellige abonnementer på flere parametre som pris, inkluderet tale og data, gebyrer, bindingsperioder, dækning og meget andet.  

INFO: I denne test, som er foretaget af Forbrugerrådet Tænk, forventer vi ikke, at de har medregnet prisen for abonnement til fagforeninger m.m. Dette giver selvfølgelig et lidt uklart billede af den præcise pris.

Alka Mobil har to forskellige abonnementstyper og har siden de blev lanceret tidligere i år nu mere end 16.000 kunder.

-”Længe har det været alt for dyrt og uigennemskueligt at være mobilkunde i Danmark. Det har vi med Alka Mobil forsøgt at gøre op med. Nu kan vi konstatere, at vi på kun lidt mere end et halvt år har bevist os som et attraktivt alternativ til de store teleselskaber og de øvrige lavprisselskaber. Vi har dog fortsat en ambition om at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde i Alka Mobil. Kåringen har givet os mere blod på tanden, og vi kigger nu frem imod flere nye tiltag,” siger Frederik Sjørslev Søgaard.

De billige mobilselskaber slår de dyre

Du kan se mere om testen på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside. Det kræver dog abonnement at se det hele.

Mere til historien

Det er ikke alle, som kan få Alka Mobil. Det er nemlig et tilbud til kunder i Alka eller medlemmer af udvalgte fagforeninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer