Nyt mobilselskab kåret til ”bedst i test”

En ny spiller kom på mobilmarkedet for syv måneder siden og trods den korte tid på markedet er de netop kåret til ”bedst i test".

Alka Mobil kåret som "bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk for et af deres abonnementer (Kilde: Alka Mobil)
Alka Mobil kåret som "bedst i test" af Forbrugerrådet Tænk for et af deres abonnementer.

Alka Mobil har haft omkring syv måneder på mobilmarkedet, men det har åbenbart været nok til, at vinde en pris. De er netop kåret til ”bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. 

Alka Mobil - kræver du er forsikret eller i fagforening

Forbrugerrådet Tænk har testet i alt 160 produkter, som markedet af mobilabonnementer består af.

Vinderen blev Alka Mobil med deres abonnement med: Fri tale, 30 GB data og 9 GB data i EU.

-”Da Alka gik ind på mobilmarkedet, var det med et klart mål for øje: Det skal være billigere og enklere at være mobilkunde. I dag har mobilkunderne fået Forbrugerrådet Tænks ord for, at det virkelig kan betale sig at vælge en abonnementsløsning hos Alka Mobil. Det er en fantastisk nyhed for Alka Mobil og for forbrugerne,” siger adm. direktør i Alka, Frederik Sjørslev Søgaard i en pressemeddelelse.

I testen har Forbrugerrådet Tænk sammenlignet de forskellige abonnementer på flere parametre som pris, inkluderet tale og data, gebyrer, bindingsperioder, dækning og meget andet.  

INFO: I denne test, som er foretaget af Forbrugerrådet Tænk, forventer vi ikke, at de har medregnet prisen for abonnement til fagforeninger m.m. Dette giver selvfølgelig et lidt uklart billede af den præcise pris.

Alka Mobil har to forskellige abonnementstyper og har siden de blev lanceret tidligere i år nu mere end 16.000 kunder.

-”Længe har det været alt for dyrt og uigennemskueligt at være mobilkunde i Danmark. Det har vi med Alka Mobil forsøgt at gøre op med. Nu kan vi konstatere, at vi på kun lidt mere end et halvt år har bevist os som et attraktivt alternativ til de store teleselskaber og de øvrige lavprisselskaber. Vi har dog fortsat en ambition om at gøre det endnu mere attraktivt at være kunde i Alka Mobil. Kåringen har givet os mere blod på tanden, og vi kigger nu frem imod flere nye tiltag,” siger Frederik Sjørslev Søgaard.

De billige mobilselskaber slår de dyre

Du kan se mere om testen på Forbrugerrådet Tænks hjemmeside. Det kræver dog abonnement at se det hele.

Mere til historien

Det er ikke alle, som kan få Alka Mobil. Det er nemlig et tilbud til kunder i Alka eller medlemmer af udvalgte fagforeninger.

CBB vinder atter prisen for Danmarks mest tilfredse mobilkunder

For tredje gang i træk har CBB Mobil vundet prisen for mobilbranchens mest tilfredse og loyale kunder.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram