Du kan snart bestille Apple Watch Series 7

RYGTE: Længes du efter et nyt Apple Watch på håndleddet er der håb forude, hvis man skal tro rygterne.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 kan ifølge rygterne forudbestilles fra denne uge (Foto: Apple)

Da Apple viste deres nye Apple Watch Series 7 frem midt i september, var det med meldingen om, at uret var klar senere på efteråret. Og det er, hvis rygterne er sande, nu.

Det er Jon Prosser, der ofte lækker oplysninger, som fra unavngivne kilder har oplysninger, der fortæller, at de nye ure fra Apple kan bestilles fra denne uge og leveres fra midt oktober.

Smartwatch-kategorien er noget Apple har rigtig godt fat i, men denne gang virker det som om de er blevet taget lidt på sengen.

Om det er manglen på chipsets eller andre faktorer, der har været grunden til at Apple ikke har kunnet melde en præcis udgivelsesdato ud er svært at gisne om. I hvert fald tyder det på, at Apple igen bruger S6 chipsettet fra Series 6.

Er dit gamle Apple Watch ved at være modent til en udskifting eller vil du bare gerne vide mere om det nye Series 7 har John G. skrevet om alle nyhederne her.

Læs også vores test af et Apple Watch-alternativ, der er relevant, hvis du ønsker en enhed som mest er et ur, men også kan nogle andre fede ting.

ANMELDELSE: Sådan er Apple Watch Series 7

SE OGSÅ: Se de aktuelle priser på Apple Watch 7 hos Telia %%%%

Mere til historien

Som med de foregående årgange kommer Apple Watch Series 7 også i en Nike udgave, med Nike Run Club-appen installeret og de eksklusive Nike Apple Watch Sport-loops og Nike Apple Watch-sportsurremme.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram