Du kan snart bestille Apple Watch Series 7

RYGTE: Længes du efter et nyt Apple Watch på håndleddet er der håb forude, hvis man skal tro rygterne.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 kan ifølge rygterne forudbestilles fra denne uge (Foto: Apple)

Da Apple viste deres nye Apple Watch Series 7 frem midt i september, var det med meldingen om, at uret var klar senere på efteråret. Og det er, hvis rygterne er sande, nu.

Det er Jon Prosser, der ofte lækker oplysninger, som fra unavngivne kilder har oplysninger, der fortæller, at de nye ure fra Apple kan bestilles fra denne uge og leveres fra midt oktober.

Smartwatch-kategorien er noget Apple har rigtig godt fat i, men denne gang virker det som om de er blevet taget lidt på sengen.

Om det er manglen på chipsets eller andre faktorer, der har været grunden til at Apple ikke har kunnet melde en præcis udgivelsesdato ud er svært at gisne om. I hvert fald tyder det på, at Apple igen bruger S6 chipsettet fra Series 6.

Er dit gamle Apple Watch ved at være modent til en udskifting eller vil du bare gerne vide mere om det nye Series 7 har John G. skrevet om alle nyhederne her.

Læs også vores test af et Apple Watch-alternativ, der er relevant, hvis du ønsker en enhed som mest er et ur, men også kan nogle andre fede ting.

ANMELDELSE: Sådan er Apple Watch Series 7

SE OGSÅ: Se de aktuelle priser på Apple Watch 7 hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Som med de foregående årgange kommer Apple Watch Series 7 også i en Nike udgave, med Nike Run Club-appen installeret og de eksklusive Nike Apple Watch Sport-loops og Nike Apple Watch-sportsurremme.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram