Du kan snart bestille Apple Watch Series 7

9

RYGTE: Længes du efter et nyt Apple Watch på håndleddet er der håb forude, hvis man skal tro rygterne.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 kan ifølge rygterne forudbestilles fra denne uge (Foto: Apple)

Da Apple viste deres nye Apple Watch Series 7 frem midt i september, var det med meldingen om, at uret var klar senere på efteråret. Og det er, hvis rygterne er sande, nu.

Det er Jon Prosser, der ofte lækker oplysninger, som fra unavngivne kilder har oplysninger, der fortæller, at de nye ure fra Apple kan bestilles fra denne uge og leveres fra midt oktober.

Smartwatch-kategorien er noget Apple har rigtig godt fat i, men denne gang virker det som om de er blevet taget lidt på sengen.

Om det er manglen på chipsets eller andre faktorer, der har været grunden til at Apple ikke har kunnet melde en præcis udgivelsesdato ud er svært at gisne om. I hvert fald tyder det på, at Apple igen bruger S6 chipsettet fra Series 6.

Er dit gamle Apple Watch ved at være modent til en udskifting eller vil du bare gerne vide mere om det nye Series 7 har John G. skrevet om alle nyhederne her.

Læs også vores test af et Apple Watch-alternativ, der er relevant, hvis du ønsker en enhed som mest er et ur, men også kan nogle andre fede ting.

ANMELDELSE: Sådan er Apple Watch Series 7

Mere til historien

Som med de foregående årgange kommer Apple Watch Series 7 også i en Nike udgave, med Nike Run Club-appen installeret og de eksklusive Nike Apple Watch Sport-loops og Nike Apple Watch-sportsurremme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer