CBB Mobil giver 3 måneders gratis Mofibo

0

Elsker du lyd- eller e-bøger, har CBB Mobil måske det rette for dig. Netop nu kan du få 3 måneders gratis adgang til Mofibo.

CBB Mobil
CBB Mobil hed til at starte med Club Blah Blah, da det startede i 2000. CBB Mobil fylder nu 21 år. (Foto: CBB Mobil)

CBB Mobil så dagens lys den 1. oktober 2000. Dengang hed det “Club Blah Blah”, men selskabet skiftede den 1. oktober 2002 navn til det nuværende CBB, der er en forkortelse af Club Blah Blah.

Det gik ganske godt for CBB Mobil, der i 2004 blev overtaget af Sonofon (nu Telenor). Dengang havde de 160.000 kunder og blev opkøbt af Sonofon for 175 millioner kroner. På daværende tidspunkt svarede det til omkring fire procent af det danske mobilmarked. 

I dag er CBB Mobil fortsat ejet af Telenor, men nu netop fyldt 21 år. Dette fejres med et tilbud til alle kunder – nye som gamle. De giver nemlig muligheden for, at kunderne kan få tre måneders gratis adgang til Mofibo. 

Mofibo tilbyder et stort udvalg af e- og lydbøger, hvor der i skrivende stund er omkring 400.000 forskellige titler. 

Overvejer du skift af mobilselskab, så kan CBB Mobil måske være det rette for dig. Ikke alene har de inden for kort tid vundet to forskellige kundeservice-priser, hvilket må vidne om de vægter kundeservice højt.

Tiltaget fra CBB kommer på et godt tidspunkt, da YouSee og Telmore netop har været i stormvejr omkring netop ændringer i deres bogtilbud.


Gratis prøveperioder på Bookmate, Chapter, BookBeat og Mofibo

Hvis du vil fortsat vil læse og høre bøger, kan vi anbefale følgende to tjenester:

INFO: Ved at prøve Plusbog, BookBeat, Mofibo eller Chapter modtager MereMobil.dk en mindre betaling.


Mere til historien

Der sælges nu flere 5G-telefoner end 4G-telefoner på det danske marked.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer