Basismodellen af Galaxy S22 skal drive salget

Ifølge en ny rapport ønsker Samsung at sælge flere basismodeller, end Plus- og Ultra-modeller af den kommende Galaxy S22.

galaxy-S22-Ultra-render
Et bud på hvordan Samsung Galaxy S22 Ultra vil se ud ifølge Onleaks

Går alt som forventet, kan vi få de nye S22'ere at se allerede i slutningen af året eller tidligt i 2022.

Der har allerede været en del rygter om de nye telefoner og nu er der en frisk rapport ude, der siger, at Samsung håber at sælge flere almindelige Galaxy S22-telefoner end for eksempel den dyrere Ultra variant.

Rapporten kommer fra The Elec og anslår at basisudgaven vil komme til at stå for 50-60 procent af de producerede telefoner i S22-serien.

Rapporten fortæller også, at Samsung ønsker at S22 Plus og Ultra skal stå for henholdsvis 20 procent og 20-30 procent af den komplette produktion.

Det hævdes at den billigste S20 tidligere stod for 40 procent af produktionsantallet, mens plus-udgaven stod for 40-45 procent. Ultra modellen formåede kun at snige sig op på 10-15 procent.

Interessen for 'ultra' steg med Galaxy S21

Med S21 så det lidt anderledes ud. Her stod S21 for 40 procent af de producerede enheder, mens plus og ultra stod for 30 procent hver.

Med til historien hører, at det forventede antal producerede enheder i S22-serien bliver 20 millioner, hvilket er væsentligt mindre end S21 hvor man sigtede efter 30 millioner enheder.

Uanset hvad grunden er til det større fokus på basismodellen, kan man håbe at Samsung også vil have fokus på prisen. Med S21 så vi et pænt prisfald allerede fra lanceringen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Med Galaxy S20 serien begyndte Samsung at udgive de såkaldte Fan Edition-telefoner, hvor firmaet har lyttet til brugerne og udgiver en telefon med brugernes vigtigste funktioner, men til en lavere pris. S20 FE udkom i oktober sidste år og vi forventer at se en S21 FE i år.

OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram