Xiaomi teaser for kommende 11T-serie

Det ventes Xiaomi inden længe kommer med 11T-serien og nu teaser de for, at 11T Pro-modellen kommer med 120 watt ”HyperCharge”.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra er en af de spændende smartphone-modeller fra Xiaomi, som vi har fået fra Xiaomi i løbet af sommeren (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi er inden længe klar med lanceringen af en eller flere nye smartphones, når de den 15. september 2021 afholder event.

Her ventes det, at de annoncerer den nye 11T-serie, som mindst inkluderer modellerne 11T og 11T Pro. 

Xiaomi er klar med en lille teaser før lanceringen af de nye smartphones, der måske kan give Samsung, Motorola og OnePlus god konkurrence når det kommer til ”value for money”.

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

11T-serien er efterfølgeren til sidste års Mi 10T Pro. Det rygtes nemlig, at Xiaomi ændrer på deres navngivning og fjerner Mi-brandet, som ellers har fulgt producenten i mange år.

Xiaomi nyt – navneændring på vej

Rygterne svirrer også om, at 11T Pro-modellen kommer med 120 Hz OLED-skærm og understøtter 120 watt opladning via kabel. Derudover ventes det, at den kommer med en Snapdragon 888 processor fra Qualcomm og et 5.000 mAh batteri. Det skriver Android Central.

11T kommer med MediaTek Dimensity 1200 processoren og 120 Hz OLED-skærm. Desuden vil den formentlig komme med triple-kamera, hvor hovedsensoren er en 64 megapixels sensor og derudover 8 megapixels ultravidvinkel sensor samt en telemacro-sensor med 3x zoom.

Xiaomi har endnu ikke bekræftet dette. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når Xiaomi har afholdt event. Ligesom vi selvfølgelig også holder dig opdateret på om produkterne bliver tilgængelige herhjemme.

Xiaomi får mere hyldeplads

Mere til historien

Xiaomi har egentlig mange år på "bagen" i mobilbranchen, men det er først indenfor de seneste år, at de er blevet synlige på det danske marked. Det er derfor spændende om de kan få nogle af de mobilkøbere, som Huawei mister uden Android-platformen.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram