Xiaomi teaser for kommende 11T-serie

1

Det ventes Xiaomi inden længe kommer med 11T-serien og nu teaser de for, at 11T Pro-modellen kommer med 120 watt ”HyperCharge”.

Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Ultra er en af de spændende smartphone-modeller fra Xiaomi, som vi har fået fra Xiaomi i løbet af sommeren (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi er inden længe klar med lanceringen af en eller flere nye smartphones, når de den 15. september 2021 afholder event.

Her ventes det, at de annoncerer den nye 11T-serie, som mindst inkluderer modellerne 11T og 11T Pro. 

Xiaomi er klar med en lille teaser før lanceringen af de nye smartphones, der måske kan give Samsung, Motorola og OnePlus god konkurrence når det kommer til ”value for money”.

Xiaomi overhaler Samsung i Europa

11T-serien er efterfølgeren til sidste års Mi 10T Pro. Det rygtes nemlig, at Xiaomi ændrer på deres navngivning og fjerner Mi-brandet, som ellers har fulgt producenten i mange år.

Xiaomi nyt – navneændring på vej

Rygterne svirrer også om, at 11T Pro-modellen kommer med 120 Hz OLED-skærm og understøtter 120 watt opladning via kabel. Derudover ventes det, at den kommer med en Snapdragon 888 processor fra Qualcomm og et 5.000 mAh batteri. Det skriver Android Central.

11T kommer med MediaTek Dimensity 1200 processoren og 120 Hz OLED-skærm. Desuden vil den formentlig komme med triple-kamera, hvor hovedsensoren er en 64 megapixels sensor og derudover 8 megapixels ultravidvinkel sensor samt en telemacro-sensor med 3x zoom.

Xiaomi har endnu ikke bekræftet dette. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når Xiaomi har afholdt event. Ligesom vi selvfølgelig også holder dig opdateret på om produkterne bliver tilgængelige herhjemme.

Xiaomi får mere hyldeplads

Mere til historien

Xiaomi har egentlig mange år på “bagen” i mobilbranchen, men det er først indenfor de seneste år, at de er blevet synlige på det danske marked. Det er derfor spændende om de kan få nogle af de mobilkøbere, som Huawei mister uden Android-platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer