Xiaomi lover Android-opdateringer i lang tid

0

Køber du Xiaomis kommende topmodeller holdes softwaren opdateret til og med Android 14.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi vil opdatere de to kommende topmodeller til og med Android 14 (Foto: Xiaomi)

Der er heldigvis kommet mere og mere fokus på opdateringer af Android-platformen, så en telefon ikke ”dør” så snart, der kommer en ny model.

Samsung er blandt frontløberne, men andre producenter begynder også at rykke.

Kinesiske Xiaomi har netop meldt ud, at deres kommende topmodeller, Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro, bliver opdateret med tre store Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Xiaomi teaser for kommende topmodel

Løftet betyder, at de to kommende telefoner fra Xiaomi opdateres til Android 12, Android 13 og Android 14. Dertil kommer så opdateringerne af sikkerlaget i telefonerne, der kører i fire år.

Xiaomi ligger sig således på præcis hvad Samsung også lover.

SAMSUNG: Du får tre store Android-opdateringer

Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdatere
Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdateret (Foto: XIaomi)

Intetsigende udmelding

I forbindelse med anmeldelser af telefoner på MereMobil.dk spørger vi altid producenterne om deres planer for opdateringer, hvilket vi har gjort i snart to år.

Da jeg testede Xiaomi Mi 11 Ultra var meldingen intetsigende for de forbrugere, som overvejede at købe telefonen.

– ”Android opdateringer og sikkerhedsopdaterings cyklusser på vores enheder er i overensstemmelse med vores aftaler med Google og vi overholder tilsvarende retningslinjer,” lød det dengang.

Det er det samme som at sige, at køberne ikke skal skal have nogen forventninger – men blive glade, hvis de pludselig får en opdatering.

Det er glædeligt, at Xiaomi nu har skiftet retning.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Sonys aktuelle topmodel, Xperia 1 III, der koster omkring 10.000 kroner, er et eksempel på en telefon, som Sony hurtigt mister interessen for. Den er født med Android 11 og bliver kun opdateret én gang.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer