Xiaomi lover Android-opdateringer i lang tid

Køber du Xiaomis kommende topmodeller holdes softwaren opdateret til og med Android 14.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi vil opdatere de to kommende topmodeller til og med Android 14 (Foto: Xiaomi)

Der er heldigvis kommet mere og mere fokus på opdateringer af Android-platformen, så en telefon ikke ”dør” så snart, der kommer en ny model.

Samsung er blandt frontløberne, men andre producenter begynder også at rykke.

Kinesiske Xiaomi har netop meldt ud, at deres kommende topmodeller, Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro, bliver opdateret med tre store Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Xiaomi teaser for kommende topmodel

Løftet betyder, at de to kommende telefoner fra Xiaomi opdateres til Android 12, Android 13 og Android 14. Dertil kommer så opdateringerne af sikkerlaget i telefonerne, der kører i fire år.

Xiaomi ligger sig således på præcis hvad Samsung også lover.

SAMSUNG: Du får tre store Android-opdateringer

Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdatere
Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdateret (Foto: XIaomi)

Intetsigende udmelding

I forbindelse med anmeldelser af telefoner på MereMobil.dk spørger vi altid producenterne om deres planer for opdateringer, hvilket vi har gjort i snart to år.

Da jeg testede Xiaomi Mi 11 Ultra var meldingen intetsigende for de forbrugere, som overvejede at købe telefonen.

- ”Android opdateringer og sikkerhedsopdaterings cyklusser på vores enheder er i overensstemmelse med vores aftaler med Google og vi overholder tilsvarende retningslinjer,” lød det dengang.

Det er det samme som at sige, at køberne ikke skal skal have nogen forventninger – men blive glade, hvis de pludselig får en opdatering.

Det er glædeligt, at Xiaomi nu har skiftet retning.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

SE OGSÅ: Se udvalget af Xiaomi hos Telia %%%%

Mere til historien

Sonys aktuelle topmodel, Xperia 1 III, der koster omkring 10.000 kroner, er et eksempel på en telefon, som Sony hurtigt mister interessen for. Den er født med Android 11 og bliver kun opdateret én gang.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram