Xiaomi lover Android-opdateringer i lang tid

Køber du Xiaomis kommende topmodeller holdes softwaren opdateret til og med Android 14.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi vil opdatere de to kommende topmodeller til og med Android 14 (Foto: Xiaomi)

Der er heldigvis kommet mere og mere fokus på opdateringer af Android-platformen, så en telefon ikke ”dør” så snart, der kommer en ny model.

Samsung er blandt frontløberne, men andre producenter begynder også at rykke.

Kinesiske Xiaomi har netop meldt ud, at deres kommende topmodeller, Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro, bliver opdateret med tre store Android-opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer.

Xiaomi teaser for kommende topmodel

Løftet betyder, at de to kommende telefoner fra Xiaomi opdateres til Android 12, Android 13 og Android 14. Dertil kommer så opdateringerne af sikkerlaget i telefonerne, der kører i fire år.

Xiaomi ligger sig således på præcis hvad Samsung også lover.

SAMSUNG: Du får tre store Android-opdateringer

Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdatere
Sådan bliver Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro opdateret (Foto: XIaomi)

Intetsigende udmelding

I forbindelse med anmeldelser af telefoner på MereMobil.dk spørger vi altid producenterne om deres planer for opdateringer, hvilket vi har gjort i snart to år.

Da jeg testede Xiaomi Mi 11 Ultra var meldingen intetsigende for de forbrugere, som overvejede at købe telefonen.

- ”Android opdateringer og sikkerhedsopdaterings cyklusser på vores enheder er i overensstemmelse med vores aftaler med Google og vi overholder tilsvarende retningslinjer,” lød det dengang.

Det er det samme som at sige, at køberne ikke skal skal have nogen forventninger – men blive glade, hvis de pludselig får en opdatering.

Det er glædeligt, at Xiaomi nu har skiftet retning.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

SE OGSÅ: Se udvalget af Xiaomi hos Telia %%%%

Mere til historien

Sonys aktuelle topmodel, Xperia 1 III, der koster omkring 10.000 kroner, er et eksempel på en telefon, som Sony hurtigt mister interessen for. Den er født med Android 11 og bliver kun opdateret én gang.

Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram