Telia tilbyder nu Netflix i abonnementer

Telia er klar med to nye mobilabonnementer, der indeholder Netflix.

Telia er klar med nye "Netflix"-abonnementer (Foto: Telia / MereMobil.dk)
Telia er klar med nye "Netflix"-abonnementer (Foto: Telia / MereMobil.dk)

Telia har netop lanceret to nye abonnementer, som indeholder streamingtjenesten Netflix. 

Telia tilbyder Netflix i to af deres abonnementsløsninger.

Netflix klar med de første mobilspil

-”Størstedelen af danskerne vil gerne samle familiens løsninger indenfor mobiltelefoni, internet og streaming hos én udbyder. Samtidig stiller familierne høje krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor har vi i Telia en ambition om at tilbyde de mest populære underholdningsløsninger i vores kundetilbud. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu introducerer Netflix, danskernes foretrukne streamingtjeneste, til en skarp pris i vores to nye mobilabonnementer,” lyder det fra Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning, i en pressemeddelelse.

Det er dog ikke kun Telia, som er glade for det nye samarbejde. Også hos Netflix er der tilfredshed.

-"Telia er en af vores vigtigste nordiske partnere, og vi tager nu et spændende skridt sammen i Danmark. Netflix leverer underholdning til alle aldersgrupper, hvilket er det perfekte match i forhold til Telias ambition om at være familiernes førstevalg,” udtaler Patrick Danckwardt, Head of Business Development Nordics Netflix.

Netflix er med i Telias to nye mobilabonnementer One Netflix med Fri data til 299 kroner om måneden og Smart Netflix med 40 GB data til 219 kroner om måneden.

Foruden Netflix så giver abonnementerne også adgang til de øvrige Telia-fordele, der inkluderer andre streamingtjenester med rabat. 

Det er i øvrigt Netflix' standardabonnement, som man får med i abonnementerne. Her har du adgang til to brugere, mens du for 30 kroner om måneden kan tilkøbe yderligere to brugere.

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Mere til historien

Foruden Netflix så har Telia også andre muligheder, når det kommer til streamingtjenester, som kan tilvælges. De har også samarbejdsaftaler med Discovery+, HBO, Spotify og Telia TV. 

Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
HBO Max vækster - mens Netflix mister kunder

Netflix mister kunder mens konkurrenten HBO Max oplever kundetilgang.

(mere…)
Netflix vil gøre op med konto-deling

Netflix har over 200 millioner betalende brugere, men rigtigt mange af disse deler login-oplysningerne med andre. Netflix vil nu gøre op med konto-deling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram