Seinfeld klar på Netflix i oktober

Har du set en af verdens mest populære tv-serier? Ellers har du muligheden. Netflix har købt rettighederne til Seinfeld.

Seinfeld
Fra oktober kan du se alle ni sæsoner af Seinfeld på Netflix (Foto: Netflix)

Seinfeld er en amerikansk komedieserie. Den er skabt af Larry David og Jerry Seinfeld og var en af de absolut mest populære tv-serier i USA i 1990'erne. Da serien kørte mellem 1989 og 1998 fulgte mellem 20 og 30 millioner amerikanere med hver uge. 

Disney+ kan vælte Netflix

I 2002 blev Seinfeld kåret til det bedste amerikanske tv-show nogensinde af magasinet TV-Guide. I Danmark har Seinfeld aldrig opnået samme succes.

Men det kan måske komme nu. Det bliver i hvert fald muligt at se Seinfeld på Netflix fra 1. oktober. Her vil alle 9 sæsoner og 180 episoder blive tilgængelige.

Det er ellers to år siden, at Netflix købte rettighederne til at streame Seinfeld (i 5 år), men Netflix skulle vente til serien ikke længere var tilgængelig på streamingtjenesten Hulu. 

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Du kan også se forskellige af Jerry Seinfelds standup-shows, som eksempelvis "23 Hours To Kill" på Netflix.

Glæder du dig til Seinfeld er klar på Netflix? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

I gennemsnit har en dansk husstand i 2021 abonnement til 3,5 streamingtjenester i husholdningsbudgettet, men selvom danskernes sult efter streamingtjenester synes ustoppelig, så er der måske alligevel en grænse. Derfor vil danskerne måske begynde at shoppe rundt ved streamingtjenesterne - og se det de vil og så tegne abonnement ved ny tjeneste.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram