Seinfeld klar på Netflix i oktober

0

Har du set en af verdens mest populære tv-serier? Ellers har du muligheden. Netflix har købt rettighederne til Seinfeld.

Seinfeld
Fra oktober kan du se alle ni sæsoner af Seinfeld på Netflix (Foto: Netflix)

Seinfeld er en amerikansk komedieserie. Den er skabt af Larry David og Jerry Seinfeld og var en af de absolut mest populære tv-serier i USA i 1990’erne. Da serien kørte mellem 1989 og 1998 fulgte mellem 20 og 30 millioner amerikanere med hver uge. 

Disney+ kan vælte Netflix

I 2002 blev Seinfeld kåret til det bedste amerikanske tv-show nogensinde af magasinet TV-Guide. I Danmark har Seinfeld aldrig opnået samme succes.

Men det kan måske komme nu. Det bliver i hvert fald muligt at se Seinfeld på Netflix fra 1. oktober. Her vil alle 9 sæsoner og 180 episoder blive tilgængelige.

Det er ellers to år siden, at Netflix købte rettighederne til at streame Seinfeld (i 5 år), men Netflix skulle vente til serien ikke længere var tilgængelig på streamingtjenesten Hulu. 

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Du kan også se forskellige af Jerry Seinfelds standup-shows, som eksempelvis “23 Hours To Kill” på Netflix.

Glæder du dig til Seinfeld er klar på Netflix? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

I gennemsnit har en dansk husstand i 2021 abonnement til 3,5 streamingtjenester i husholdningsbudgettet, men selvom danskernes sult efter streamingtjenester synes ustoppelig, så er der måske alligevel en grænse. Derfor vil danskerne måske begynde at shoppe rundt ved streamingtjenesterne – og se det de vil og så tegne abonnement ved ny tjeneste.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer