Nordea-kunder er glade for ny bankapp

Mange banker oplever, at kunderne har en mindre tilfredshed med deres mobilbank-apps end tidligere. Nordea oplever derimod en stigning i tilfredsheden.

Nordeas nye mobilbankapp opnår større tilfredshed ved brugerne end tidligere version (Foto: Nordea)
Nordeas nye mobilbankapp opnår større tilfredshed ved brugerne end tidligere version (Foto: Nordea)

Hvor vigtig er en mobilbank-app for bankkunder? Ny undersøgelse viser, at den faktisk er rigtig vigtig og et stadig vigtigere konkurrenceparameter hos privatkunder. Så står man, som kunde, og overvejer et bankskifte, så kan mobilbank-appen faktisk spille en rolle.

Mobilbanken er i dag markant vigtigere og mere benyttet end netbanken.

Danskerne har taget mobilbanken til sig

Danske Bank har ofte fået ros for at have den absolut bedste mobilbank-app. Mens Nordeas kunder tidligere har været yderst utilfredse med deres mobilbank.

Danske Bank har vendt modvind til medvind for ny mobilbank

For to år siden blev en ny mobilbank lanceret og i løbet af det seneste år har den fået mange nye funktioner. Og de har været tilfredsstillende for brugerne. I hvert fald hvis man skal tro en ny undersøgelse (foretages årligt), som Voxmeter har foretaget, hos de danske bankkunder. Det skriver Børsen.

Ifølge den årlige undersøgelse er kundetilfredsheden både med bankens mobilbank og netbank steget markant. Faktisk er kundetilfredsheden steget fra 78,6 til 85,7 procent.

Mens det altså går fremad for Nordea, så har undersøgelsens svar været knapt så positiv læsning for Sydbank, Jyske Bank og Nykredit Bank. De oplever alle en faldende kundetilfredshed med både deres mobilbank og netbank.

Sydbank og Jyske Bank er ellers en del af Bankdata-samarbejdet, som i forsommeren kom med en helt ny netbank. Dog er det uvist, hvornår undersøgelsen er foretaget – altså om det er før eller efter lanceringen af den nye bank-app.

Personligt kan jeg dog skrive under på, at mobilbanken er vigtig – også nogen gange vigtigere end man tror. 

Mere til historien

Danske Banks popularitet når det kommer til mobil- og netbank er ikke til at tage fejl af. Tidligere i år var Voxmeter klar med meldingen om, at Danske Bank var den bedste bank indenfor mobil- og netbank, samt den mest innovative bank.

WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

(mere…)
Saphe lukker Fartkontrol.nu

Først købte Saphe Fartkontrol.nu. Nu lukker Saphe appen -angiveligt på grund af nye tekniske krav fra Google.

(mere…)
WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Elly er et gratis alternativ til ”Min Strøm”

En konkurrent til "Min Strøm" er klar. Se nærmere på appen Elly, der er gratis at bruge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram