Nordea-kunder er glade for ny bankapp

Mange banker oplever, at kunderne har en mindre tilfredshed med deres mobilbank-apps end tidligere. Nordea oplever derimod en stigning i tilfredsheden.

Nordeas nye mobilbankapp opnår større tilfredshed ved brugerne end tidligere version (Foto: Nordea)
Nordeas nye mobilbankapp opnår større tilfredshed ved brugerne end tidligere version (Foto: Nordea)

Hvor vigtig er en mobilbank-app for bankkunder? Ny undersøgelse viser, at den faktisk er rigtig vigtig og et stadig vigtigere konkurrenceparameter hos privatkunder. Så står man, som kunde, og overvejer et bankskifte, så kan mobilbank-appen faktisk spille en rolle.

Mobilbanken er i dag markant vigtigere og mere benyttet end netbanken.

Danskerne har taget mobilbanken til sig

Danske Bank har ofte fået ros for at have den absolut bedste mobilbank-app. Mens Nordeas kunder tidligere har været yderst utilfredse med deres mobilbank.

Danske Bank har vendt modvind til medvind for ny mobilbank

For to år siden blev en ny mobilbank lanceret og i løbet af det seneste år har den fået mange nye funktioner. Og de har været tilfredsstillende for brugerne. I hvert fald hvis man skal tro en ny undersøgelse (foretages årligt), som Voxmeter har foretaget, hos de danske bankkunder. Det skriver Børsen.

Ifølge den årlige undersøgelse er kundetilfredsheden både med bankens mobilbank og netbank steget markant. Faktisk er kundetilfredsheden steget fra 78,6 til 85,7 procent.

Mens det altså går fremad for Nordea, så har undersøgelsens svar været knapt så positiv læsning for Sydbank, Jyske Bank og Nykredit Bank. De oplever alle en faldende kundetilfredshed med både deres mobilbank og netbank.

Sydbank og Jyske Bank er ellers en del af Bankdata-samarbejdet, som i forsommeren kom med en helt ny netbank. Dog er det uvist, hvornår undersøgelsen er foretaget – altså om det er før eller efter lanceringen af den nye bank-app.

Personligt kan jeg dog skrive under på, at mobilbanken er vigtig – også nogen gange vigtigere end man tror. 

Mere til historien

Danske Banks popularitet når det kommer til mobil- og netbank er ikke til at tage fejl af. Tidligere i år var Voxmeter klar med meldingen om, at Danske Bank var den bedste bank indenfor mobil- og netbank, samt den mest innovative bank.

Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram