Netflix afslører top 10-lister og seertal

1

Netflix kommer normalt ikke med oplysninger om, hvor meget de forskellige film og tv-serier er set, men her er et sjældent indblik.

Netflix TV remote
(Foto: Andrés Rodríguez)

Bortset fra hvor mange abonnenter der er på Netflix, så er de ret ”hemmelighedsfulde” når det kommer til informationer om, hvor meget de forskellige film og TV-serier bliver set. Eller generelt hvor meget tid abonnenterne bruger på tjenesten. Ja, så er der tavshed.

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Men selvom der altså normalt er tavshed, så åbner Netflix nu lidt op for ”godteposen”. De giver nemlig et lille indblik i de forskellige seertal og brugernes forbrug af tjenesten. Det skriver Tek.no.

Tallene stammer fra indholdschef i Netflix, Ted Sarandos, som fremviste disse på den årlige Code-konference.

Her afslørede han top 10-lister for serier, film m.m.

For at komme med i statistikken skal en abonnent have set mindst 2 minutter (i de første 28 dage, som titlen har været på tjenesten). Der tælles ud fra konto og ikke personer. 

Når det kommer til forbrug, så tælles der reelle minutter i løbet af de første 28 dage. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start, hvis man har en serie eller film, som kommer på Netflix. 

Netflix bekræfter: Vil satse på spil

Har man danske øjne på listerne, er der faktisk noget positivt at se, da ”Bird Box”, som er instrueret af danske Susanne Bier er nummer-ét på listen over top 10 film (forbrug).

Den er set i 282 millioner minutter. Nummer to på listen er Extraction, som er set i 231 millioner minutter.

Mere til historien

I sommer meldte Netflix ud, at de havde 209 millioner betalende abonnenter på verdensplan. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer