Netflix afslører top 10-lister og seertal

Netflix kommer normalt ikke med oplysninger om, hvor meget de forskellige film og tv-serier er set, men her er et sjældent indblik.

Netflix TV remote
(Foto: Andrés Rodríguez)

Bortset fra hvor mange abonnenter der er på Netflix, så er de ret ”hemmelighedsfulde” når det kommer til informationer om, hvor meget de forskellige film og TV-serier bliver set. Eller generelt hvor meget tid abonnenterne bruger på tjenesten. Ja, så er der tavshed.

Netflix forsøger at stoppe kontodeling

Men selvom der altså normalt er tavshed, så åbner Netflix nu lidt op for ”godteposen”. De giver nemlig et lille indblik i de forskellige seertal og brugernes forbrug af tjenesten. Det skriver Tek.no.

Tallene stammer fra indholdschef i Netflix, Ted Sarandos, som fremviste disse på den årlige Code-konference.

Her afslørede han top 10-lister for serier, film m.m.

For at komme med i statistikken skal en abonnent have set mindst 2 minutter (i de første 28 dage, som titlen har været på tjenesten). Der tælles ud fra konto og ikke personer. 

Når det kommer til forbrug, så tælles der reelle minutter i løbet af de første 28 dage. Det er derfor vigtigt at komme godt fra start, hvis man har en serie eller film, som kommer på Netflix. 

Netflix bekræfter: Vil satse på spil

Har man danske øjne på listerne, er der faktisk noget positivt at se, da ”Bird Box”, som er instrueret af danske Susanne Bier er nummer-ét på listen over top 10 film (forbrug).

Den er set i 282 millioner minutter. Nummer to på listen er Extraction, som er set i 231 millioner minutter.

Mere til historien

I sommer meldte Netflix ud, at de havde 209 millioner betalende abonnenter på verdensplan. 

Navneskifte: Viaplay satser alt på streaming

KORT NYT: Der skal satses alt på streaming. Derfor skifter Nordic Entertainment Group (Nent) navn til Viaplay.

(mere…)
Disney+ vil få 4 minutters reklamer i timen

Der tales meget om en billigere reklamebaseret variant af Disney+. Nu forlyder det, at den får 4 minutters reklame per time.

(mere…)
Disney+ går flot frem i første kvartal

KORT NYT: Modsat Netflix så har flere af konkurrenterne positive kvartalsregnskaber. Disney+ har næsten fået 8 millioner nye abonnenter.

(mere…)
Billigere Netflix-abonnement med reklamer på vej

Du kan snart få et billigere Netflix-abonnement end de eksisterende, hvis du kan leve med, at der kommer reklamer.

(mere…)
Paramount+ har tæt på 40 millioner brugere

KORT NYT: I årets første kvartal tilføjede streamingtjenesten Paramount+ 6,8 millioner abonnenter, hvilket bringer dem op på tæt på 40 millioner brugere.

(mere…)
Spotify runder 180 millioner betalende brugere

Selvom 1,5 millioner russiske brugere er suspenderet fra Spotify, så er tjenesten vækstet alligevel. Der er nu over 180 millioner betalende brugere af Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram