iPhones falder i pris – vent med at købe

0

Du skal IKKE købe en ny iPhone nu. Priserne vil falde hurtigt, når de nye modeller er præsenteret.

iPhone 12 i Telia butik
Når Apple i morgen præsenterer nye iPhone-modeller, så kan det betyde de nuværende vil falde i pris. (Foto: MereMobil.dk)

Tirsdag den 14. september 2021 er dagen, hvor det ventes Apple, afslører dette års nye iPhone-modeller. Det kan også være godt for dig, som ikke bruger penge på den nyeste model, men kan nøjes med ældre modeller.

iPhone 13-event – det kan du forvente

Overvejer du netop nu at købe en ny iPhone, Apple Watch eller AirPods af de eksisterende modeller, skal du lige væbne dig med tålmodighed.

Kan falde kraftigt i pris

Ifølge prissammenligningssiden PriceRunner er det sandsynligt, at en række produkter falder krafttigt i prisen i løbet af få dage.

Ved tidligere lanceringer af nye produkter, har der været kraftige prisfald på de modeller, som afløses. Det viser statistik fra PriceRunner.

-“Vi har været inde og se på, hvad der er sket med priserne på de ældre modeller, at de produkter, der blev præsenteret ved et tilsvarende event sidste år. Her fremgår det tydeligt, at der var mange penge at spare ugen efter eventet i forhold til ugen før,” siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Danmark, Katrine Barslev, i en pressemeddelelse.

Eksempelvis så man på iPhone 11 (64 GB), at prisen en uge før eventen af iPhone 12 var 5.149 kroner, mens det kort efter præsentationen af iPhone 12 var muligt at købe iPhone 11 (64 GB) til kun 4.666 kroner. Det er altså et prisfald på 10,35 procent. 

OiSTER blok ind

OiSTER er altid klar med skarpe priser – nogle af de laveste på markedet! Tjek priserne hos OiSTER her.

OiSTER blok ud

Apple Watch kan også falde i pris

Lignende eksempler er der på iPads, Apple Watch m.m. Og prisfaldene er på mellem 10 og 20 procent i de fleste tilfælde.  

Statistik set er prisfaldene regnet ud fra de billigste priser, som produkterne har været listet til på PriceRunner. 

iPhone 12-serien runder 100 millioner

Det tyder derfor på, at der snart er penge at spare, hvis du står og skal investere i et nyt Apple-produkt.

-“Ud fra historikken kan man sige, at det måske vil være en god idé lige at klappe hesten og vente et par dage, hvis man vil købe et nyt Apple-produkt – og godt kan leve med, at man ikke får det allermest spritnye. Apples produkter er på Top-10 over, hvad danskerne går efter hos PriceRunner, så det kan være en god idé at oprette en overvågning og dermed holde øje med prisfald,” siger Katrine Barslev.

Du kan blive opdateret på nyhederne fra Apple på MereMobil.dk. Tilmeld dig her hvis du vil have de seneste nyheder i indbakken.

Mere til historien

Ved lanceringen af nye produkter ses det nogle gange, at ældre modeller kommer i andre hukommelsesvarianter. Så eksempelvis en 64 GB variant udgår til fordel for en 128 GB eller omvendt. 

Læs også: Ny MagSafe-oplader spottet før Apple-event

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer