iPhones falder i pris – vent med at købe

Du skal IKKE købe en ny iPhone nu. Priserne vil falde hurtigt, når de nye modeller er præsenteret.

iPhone 12 i Telia butik
Når Apple i morgen præsenterer nye iPhone-modeller, så kan det betyde de nuværende vil falde i pris. (Foto: MereMobil.dk)

Tirsdag den 14. september 2021 er dagen, hvor det ventes Apple, afslører dette års nye iPhone-modeller. Det kan også være godt for dig, som ikke bruger penge på den nyeste model, men kan nøjes med ældre modeller.

iPhone 13-event – det kan du forvente

Overvejer du netop nu at købe en ny iPhone, Apple Watch eller AirPods af de eksisterende modeller, skal du lige væbne dig med tålmodighed.

Kan falde kraftigt i pris

Ifølge prissammenligningssiden PriceRunner er det sandsynligt, at en række produkter falder krafttigt i prisen i løbet af få dage.

Ved tidligere lanceringer af nye produkter, har der været kraftige prisfald på de modeller, som afløses. Det viser statistik fra PriceRunner.

-“Vi har været inde og se på, hvad der er sket med priserne på de ældre modeller, at de produkter, der blev præsenteret ved et tilsvarende event sidste år. Her fremgår det tydeligt, at der var mange penge at spare ugen efter eventet i forhold til ugen før,” siger forbrugeranalytiker hos PriceRunner Danmark, Katrine Barslev, i en pressemeddelelse.

Eksempelvis så man på iPhone 11 (64 GB), at prisen en uge før eventen af iPhone 12 var 5.149 kroner, mens det kort efter præsentationen af iPhone 12 var muligt at købe iPhone 11 (64 GB) til kun 4.666 kroner. Det er altså et prisfald på 10,35 procent. 

OiSTER blok ind

OiSTER er altid klar med skarpe priser – nogle af de laveste på markedet! Tjek priserne hos OiSTER her.

OiSTER blok ud

Apple Watch kan også falde i pris

Lignende eksempler er der på iPads, Apple Watch m.m. Og prisfaldene er på mellem 10 og 20 procent i de fleste tilfælde.  

Statistik set er prisfaldene regnet ud fra de billigste priser, som produkterne har været listet til på PriceRunner. 

iPhone 12-serien runder 100 millioner

Det tyder derfor på, at der snart er penge at spare, hvis du står og skal investere i et nyt Apple-produkt.

-“Ud fra historikken kan man sige, at det måske vil være en god idé lige at klappe hesten og vente et par dage, hvis man vil købe et nyt Apple-produkt – og godt kan leve med, at man ikke får det allermest spritnye. Apples produkter er på Top-10 over, hvad danskerne går efter hos PriceRunner, så det kan være en god idé at oprette en overvågning og dermed holde øje med prisfald,” siger Katrine Barslev.

Du kan blive opdateret på nyhederne fra Apple på MereMobil.dk. Tilmeld dig her hvis du vil have de seneste nyheder i indbakken.

Mere til historien

Ved lanceringen af nye produkter ses det nogle gange, at ældre modeller kommer i andre hukommelsesvarianter. Så eksempelvis en 64 GB variant udgår til fordel for en 128 GB eller omvendt. 

Læs også: Ny MagSafe-oplader spottet før Apple-event

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram