HBO Max på vej med dansk lancering

1

Det tyder på, at HBO Max er klar til en dansk lancering i løbet af efteråret.

HBO Max kommer til Danmark i løbet af 2021 (Foto: HBO Max)
HBO Max kommer til Danmark i efteråret 2021 (Foto: HBO Max)

HBO Max skulle reelt set have haft lancering i Danmark i 2021, men planerne er umiddelbart udskudt til 2022. Sådan har det tidligere lydt.

HBO Nordic skifter navn og får mere indhold

WarnerMedia har valgt at udskyde lanceringen af streamingtjenesten HBO Max i Danmark og resten af Europa. Det skrev Hollywoodreporter.com tidligere på sommeren.

Grunden til at HBO Max angiveligt skulle udskyde lanceringen for Europa var den store succes i Sydamerika og de derfor valgte at satse på det marked. Det skulle derfor angiveligt betyde, at vi i vores markedsområde først ville få HBO Max i starten af 2022. 

Men nu tyder det altså på, at Norden og Spanien i hvert fald kan glæde sig til en lancering i efteråret 2021. 

-”Ja, vi kommer til Europa i år”. Sådan lød det i hvert fald fra danske Christina Sulebakk, der er manager hos HBO Max EMEA, på Series Mania-konferencen i Frankrig. 

-”Jeg ved, at der har været spekulation angående forsinkelser på grund af vores store lancering i Latinamerika tidligere, men vi vil lancere i Norden og Spanien dette efterår, og så vil vi også udvide til det centrale og østlige Europa og Portugal næste år,” udtalte Christina Sulebakk til Deadline.  

Disney+ er større end HBO Nordic

Dermed varer det altså ikke så længe før danskerne og de øvrige nordiske lande kan se frem til, at HBO Max erstatter HBO Nordic. Det betyder desuden indholdskataloget fordobles.

Der er ingen meldinger om pris og præcis lanceringsdato. Men det har været meldt ud, at HBO Max kommer til en meget konkurrencedygtig pris og vil være tilgængelig som app på tv-platforme samt partnertjeneste via tv-distributører.

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Mere til historien

HBO Max blev lanceret i maj 2020 i USA og er generelt blevet taget godt imod. Hvilket formentlig skyldes det store bagkatalog, samt de løbende har filmpremiere simultant med biograferne.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer