HBO Nordic skifter navn og får mere indhold

Vi har tidligere skrevet, at Dplay bliver til Discovery+ i 2021. Nu oplyser HBO Nordic, at de også skifter navn – og at det medfører markant mere indhold.

HBO Max kommer til Danmark i løbet af 2021 (Foto: HBO Max)
HBO Max kommer til Danmark i løbet af 2021 og det er her du kan se det længe ventede reunion afsnit af Friends (Foto: HBO Max)

Endnu en streamingtjeneste skifter navn i 2021. Dplay har meldt ud, at de skifter navn fra Dplay til Discovery+ i 2021. Men de er altså ikke ene om et navneskifte.

Disney+ er større end HBO Nordic

Amerikanske HBO har også meldt ud, at de skifter navn i blandt andet Danmark. HBO har indtil nu udbudt streamingtjenesten HBO Nordic på vores markedsområde. Dette ændres dog i 2021, men først i andet halvår. Det skriver Ekstra Bladet.

HBO Nordic bliver nemlig i anden halvdel af 2021 til HBO Max Global.

I USA blev HBO Max allerede udrullet i maj 2020 og er i skrivende stund kun tilgængeligt der.

Direktør for HBO Max Global, Andy Forsell, oplyser i en pressemeddelelse, at man vil udvide HBO Max til Sydamerika og Europa. Men melder ikke et mere specifikt tidspunkt ud andet end "i anden halvdel".

Modsat Dplay, hvor det blot er navnet der ændres, så betyder HBO’s navneændring også noget i forhold til indholdet. Ifølge Ekstra Bladet vil europæiske forbrugere få fordoblet indholdet.

- “In the second half of 2021, you’ll see us start to upgrade some of the existing direct to consumer HBO services in Europe to HBO Max, double the content, a lot more capabilities, so by the end of the year both of those regions will be very active. The plan is to be in 190 countries, it’s just how fast can we do that roll-out," udtaler Andy Forsell, direktør i HBO Max Global, til deadline.com.

Danskerne streamer mest DR og Netflix

Hvad det præcis vil betyde for danske kunder i forhold til pris og indhold er endnu uvist.

Men man kan også glæde sig til reunion-afsnittet af TV-serien Friends, der vil kunne streames på HBO Max.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Verdens største filmproducent Warner Bros har meldt ud, at man i 2021 vil kunne streame 17 premierefilm på HBO Max samtidig med, at de vises i biografen. Det er film som 'Godzilla vs. Kong', 'Suicide Squad 2' og den fjerde 'Matrix'-film, som er omfattet af beslutningen.

Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Streaming har overhalet flow-TV i Danmark

Så nåede vi vendepunktet. Flere danske forbrugere streamer mere end de ser traditionelt tv. Det oplyser TV 2.

(mere…)
Netflix strammer grebet om gratisterne

En ny funktion hos Netflix bliver startskuddet til streamingkæmpens jagt på dem som ser med gratis.

(mere…)
Netflix klar med billigere reklame-abonnement

Danmark er ikke med på listen over lande, hvor et nyt reklamebaseret abonnement lanceres. Indhold vil mangle i "Basic with Ads"-abonnementet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram