Apple speeder ikke trådløsopladning op

12

Der sker en del med teknologien for trådløs-opladning og hastigheden af denne, men Apples nye iPhones oplader ikke hurtigere end sidste års modeller. 

iPhone 12 Pro med MagSafe
iPhone 12 Pro med MagSafe-oplader (Foto: MereMobil.dk)

Apple er ikke en af de producenter, som snakker om specifikationer. De taler om brugeroplevelse.

Hvor Android-producenter skriver om RAM, trådløsopladning, skærmopløsning, hurtigopladning og meget andet. Ja, så er det åbenbart ikke så vigtigt for Apple. Det er i hvert fald ikke noget de beretter ret meget om ved en lanceringsevent.

De deler spec-data efterfølgende, så det er ikke fordi det er en hemmelighed.

OVERBLIK: iPhone 13 – nye telefoner, iPads og Apple Watch i kort form

Apple har gennem årene fået hug for deres telefoner havde kort batteritid. Og selv dette har ikke fået fokus på hurtigopladning hos Apple.

De nye iPhone 13-modeller har fået større batteri end sidste års modeller, men der er ikke pillet ved, hvor hurtigt de oplades trådløst i forhold til iPhone 12-serien. De understøtter samme wattantal for trådløs opladning.

Trådløs opladning via en MagSafe-oplader sker med op til 15 watt, mens trådløsopladning via Qi-opladning sker med op til 7,5 watt. Opladning via kabel sker med 20 watt. 

Snart kan du opdatere til iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8

De nye iPhone 13-modeller kan forudbestilles fra fredag den 17. september 2021 klokken 14.00, mens de lander i butikkerne fra fredag den 24. september 2021. 

Hør om iPhone 13-serien, iPad Mini og Apple Watch Series 7

Mere til historien

Dette års modeller har heller ikke fået flere RAM end sidste års modeller, men processoren er opgraderet til en ny version.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer