Snart kan du opdatere til iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8

Apple har bekræftet, at iOS 15 og de andre opdateringer er klar til download 20. september. 

iOS 15 Craig Federighi
Craig Federighi, Senior Vice President for Software I Apple, gav til WWDC tilbage i juni måned et smugkig på iOS 15. (Foto: MereMobil.dk / Apple)

Apples nye store opdatering til iOS-platformen, iOS 15, er klar til download mandag den 20. september 2021. Sådan lød meldingen fra Apple efter ”California Streaming”-eventen. 

OVERBLIK: Disse iPhones kan opdateres til iOS 15

De nye softwareopdateringer bringer også en række nye features til de forskellige enheder. iOS 15 har blandt andet opgraderinger for FaceTime, der gør det muligt for Android- og Windows-brugere at deltage i opkald via et ”browser link”. 

I 2019 lavede Apple et særskilt styresystem til iPads, dette hedder iPadOS. Her er også en opdatering på vej på mandag.

Du kan opdatere softwaren på både iPhone, iPad, Apple TV og Apple Watch. Du kan derfor glæde dig til opdateringerne, som hedder henholdsvis iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Alle de nye produkter kommer med de nye softwareopdateringer fra salgsæsken.

Du kan desuden se priserne på iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, som er de nyeste topmodeller fra Apple.

Mere til historien

Med nye produkter præsenteret, så betyder det også at man må sige farvel til nogle af de ældre modeller. I år siger Apple farvel til iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max og iPhone Xr

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram