Ingen 64 GB på iPhone 13-modellerne

Apple har annonceret nye iPhone-modeller. Skal du have en af de nye iPhone 13-telefoner? Ja, så skal du mindst have 128 GB hukommelse.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro lineup efterår 2021 - disse kommer med op til 1 TB intern hukommelse, men ikke i en variant med 64 GB intern hukommelse. (Foto: Apple)

Apple har annonceret dette års iPhone-modeller, der helt som ventet har navnene: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

I forbindelse med annonceringen kom det også frem, at Apple ikke har 64 GB intern hukommelse som en mulighed på dette års modeller. 

iPhone 13 og iPhone 13 Mini starter ved 128 GB intern hukommelse, hvilket dog er dobbelt så meget plads, som på sidste års modeller De hukommelsesvarianter du kan få af iPhone 13 og iPhone 13 Mini er: 128 GB, 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

De nye ”Pro-modeller” har heller ikke 64 GB som en mulighed. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i følgende hukommelsesvarianter: 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB intern hukommelse. 

Det vil fortsat være muligt at købe iPhone 11, iPhone 12 og iPhone SE i varianter med 64 GB intern hukommelse. 

iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Mere til historien

Foruden nye iPhones, iPads og Apple Watch – så kan også ejere af ældre enheder glæde sig over, at Apple mandag den 20. september 2021 frigiver de nye store softwareopdateringer. Dette gælder iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram