Ingen 64 GB på iPhone 13-modellerne

Apple har annonceret nye iPhone-modeller. Skal du have en af de nye iPhone 13-telefoner? Ja, så skal du mindst have 128 GB hukommelse.

iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro lineup efterår 2021 – disse kommer med op til 1 TB intern hukommelse, men ikke i en variant med 64 GB intern hukommelse. (Foto: Apple)

Apple har annonceret dette års iPhone-modeller, der helt som ventet har navnene: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro – kom tæt på årets vilde iPhone

I forbindelse med annonceringen kom det også frem, at Apple ikke har 64 GB intern hukommelse som en mulighed på dette års modeller. 

iPhone 13 og iPhone 13 Mini starter ved 128 GB intern hukommelse, hvilket dog er dobbelt så meget plads, som på sidste års modeller De hukommelsesvarianter du kan få af iPhone 13 og iPhone 13 Mini er: 128 GB, 256 GB og 512 GB intern hukommelse.

De nye ”Pro-modeller” har heller ikke 64 GB som en mulighed. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer i følgende hukommelsesvarianter: 128 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB intern hukommelse. 

Det vil fortsat være muligt at købe iPhone 11, iPhone 12 og iPhone SE i varianter med 64 GB intern hukommelse. 

iPhone 12 Pro, 12 Pro Max og iPhone Xr udgår

Mere til historien

Foruden nye iPhones, iPads og Apple Watch – så kan også ejere af ældre enheder glæde sig over, at Apple mandag den 20. september 2021 frigiver de nye store softwareopdateringer. Dette gælder iOS 15, iPadOS 15, tvOS 15 og watchOS 8.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram