Android 12 måske klar i starten af oktober

9

Det tyder på, at Google vil frigive Android 12 i starten af oktober. Hvornår og om det kommer til din Android-telefon, er uvist.

Android 12 er klar til download i anden betaversion
Android 12 er klar til download i anden betaversion

Android 12 har efterhånden været længe undervejs, men nu tyder det på, at den snart er klar til offentligheden. 

Google planlægger at frigive Android 12 den 4. oktober 2021, hvis vi skal tro Mishaal Rahman, editor-in-chief hos XDA. Det har han netop afsløret på Twitter i et opslag.

Styr din Android 12 telefon med ansigtsudtryk

Glæd dig ikke for tidligt

Har du en Android-telefon, så betyder det dog langt fra at Android 12 er på vej til dig i nær fremtid. 

Ejere af en Pixel-telefon kan dog glæde sig til at være ”først i rækken”. Det er netop også Pixel-telefonerne, der gør, at Android 12 ventes frigivet den 4. oktober. Den er nemlig også ventet at der kommer en ny Pixels omkring dette tidspunkt.

Pixel-telefonerne har ikke tidligere været lanceret officielt herhjemme, hvilket vi heller ikke skal forvente denne gang.

Men har du en anden Android-telefon end Pixel? Ja, så skal du væbne dig med tålmodighed før du kan glæde dig til Android 12. 

Det er meget forskelligt fra producent til producent – og telefonmodel til telefonmodel, hvor længe der går. Oftest er det mellem uger og måneder. 

Eksempelvis var Samsung klar med Android 11 i december 2020, som var tre måneder efter Google officielt frigav versionen.

Google har ellers via Project Treble forsøgt at mindske problemer med udbredelse af nye versioner, men producenterne skal fortsat tilpasse og teste software med kunder og teleselskaber. 

Producenten Nokia har allerede meldt ud omkring deres opdateringsplaner for Android 12.

Disse Nokia-telefoner opdateres til Android 12

Mere til historien

Forventningerne til Android 12 er store. Google har tidligere meldt ud, at Android 12 var den betaversion, som flest brugere har downloadet i historien.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer