Styr din Android 12 telefon med ansigtsudtryk

3

Sammen med nyeste Android 12 beta giver Google muligheden for at styre telefonen med ansigtsudtryk.

Android 12 er klar til download i anden betaversion
Android 12 kan betjenes ved brug af forskellige ansigtsudtryk

Nu er et smil eller et kækt løftet øjenbryn ikke kun forbeholdt selfies. Det kan også bruges til at åbne notifikationer eller scrolle gennem en hjemmeside, skriver MSpoweruser.

Den nye funktion kommer sammen med den fjerde udgave af Android 12 beta og giver muligheden for at navigere rundt med op til seks ansigtsudtryk

De seks udtryk er se til højre, venstre og op, løftede øjenbryn, åben mund og smil.

Før man kan bruge den nye tilgængelighedsfunktion, skal du tur i indstillinger, hvor man fortæller telefonen hvad de forskellige udtryk skal gøre.

For eksempel kig til venstre for at gå til hjemmeskærm, kig op for se notifikationer og så videre. Du får også muligheden justere følsomheden, hvilket forhåbentlig kan forebygge alt for mange ”fejltryk”.

Det er også under disse indstillinger, at man ser den ærgerlige men nok også forventede besked, at denne funktion har et højt strømforbrug. Og det anbefales at have telefonen tilsluttet en oplader under brug.

På trods af det øgede forbrug af strøm er det ikke svært at se, hvor praktisk en funktion som denne kunne være for folk med et handikap, der gør det svært at bruge en skærm på normal vis.

LÆS OGSÅ: Android 12 kommer med store ændringer

Mere til historien

Android 12 blev præsenteret tilbage i maj og er nu ude i den fjerde betaversion. Ser man på tidligere udgivelser kan vi forvente at se den endelige version i september eller oktober.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer