Styr din Android 12 telefon med ansigtsudtryk

Sammen med nyeste Android 12 beta giver Google muligheden for at styre telefonen med ansigtsudtryk.

Android 12 er klar til download i anden betaversion
Android 12 kan betjenes ved brug af forskellige ansigtsudtryk

Nu er et smil eller et kækt løftet øjenbryn ikke kun forbeholdt selfies. Det kan også bruges til at åbne notifikationer eller scrolle gennem en hjemmeside, skriver MSpoweruser.

Den nye funktion kommer sammen med den fjerde udgave af Android 12 beta og giver muligheden for at navigere rundt med op til seks ansigtsudtryk

De seks udtryk er se til højre, venstre og op, løftede øjenbryn, åben mund og smil.

Før man kan bruge den nye tilgængelighedsfunktion, skal du tur i indstillinger, hvor man fortæller telefonen hvad de forskellige udtryk skal gøre.

For eksempel kig til venstre for at gå til hjemmeskærm, kig op for se notifikationer og så videre. Du får også muligheden justere følsomheden, hvilket forhåbentlig kan forebygge alt for mange ”fejltryk”.

Det er også under disse indstillinger, at man ser den ærgerlige men nok også forventede besked, at denne funktion har et højt strømforbrug. Og det anbefales at have telefonen tilsluttet en oplader under brug.

På trods af det øgede forbrug af strøm er det ikke svært at se, hvor praktisk en funktion som denne kunne være for folk med et handikap, der gør det svært at bruge en skærm på normal vis.

LÆS OGSÅ: Android 12 kommer med store ændringer

Mere til historien

Android 12 blev præsenteret tilbage i maj og er nu ude i den fjerde betaversion. Ser man på tidligere udgivelser kan vi forvente at se den endelige version i september eller oktober.

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram