Sådan kan du prøve iOS 15

TIP: Vil du teste iOS 15, iPadOS 15 og de andre betaversioner af de kommende Apple-opdateringer? Læs her hvordan du gør.

iOS15-beta
Betaversioner af Apple-software kan prøves af privatbrugere via det åbne Public Beta program (Foto: Apple)

Apples næste store iOS-opdatering hedder iOS 15. Den kommer med en række nye funktioner, så der er virkelig noget at glæde sig til.

Det forventes, at iOS 15 frigives i september eller oktober i år. Apple har ikke oplyst, hvornår den færdige version er klar til download.. 

Sikkert er det dog, at du allerede nu kan afprøve de kommende funktioner i betaversionen. iOS 15 er i skrivende stund ude i betaversion 4 (den fjerde testudgave, red.).

iOS 15 findes både som en public beta, samt en til udviklerne. Public beta er den version, som alle interesserede slutbrugere kan hente og installere.

Den første public betaversion var klar i starten af juli, hvilket har givet offentligheden mulighed for at se Apple over skulderen.

HENT iOS 15 BETA: Du kan prøve iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS i betaversionerne. Du får adgang ved at oprette dig påApples Public Beta website. Se her hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 15.

Betaversionerne bliver mere og mere stabile i takt med, at vi nærmer os den endelige frigivelse. Det er dog vigtigt, at huske, at det er ufærdig software. Derfor vil der være fejl – ligesom også funktioner kan fjernes eller ændres undervejs.

Noget af det du kan glæde dig til i iOS 15 og iPadOS 15 er, at du kan planlægge et møde på FaceTime og dele linket med deltagerne i mødet.

Det interessante her er, at man ikke behøver være iPhone- eller Apple-bruger for at deltage i møder på FaceTime. Linket kan deles og åbnes på Android såvel som Windows, hvor FaceTime-adgangen sker via browseren.

Det er tydeligt, at Apple gerne vil hente brugere fra platforme som Zoom og Microsoft Teams. FaceTime får desuden portrættilstand, der slører baggrunden.

En anden vigtig opdatering til FaceTime handler om lyden. Nu tager telefonen, eller din iPad, ikke lyd fra vaskemaskinen, hunden og andre lyde omkring dig med, når du er i en samtale. Apple introducerer altså her støjreduktion med stemmefokus-funktion.

Derudover er der mange ændringer og nyheder i iOS 15. Læs mere om ændringerne i iOS 15 her.

LÆS OGSÅ: Med iOS 15 kan du blokere eks-kæresten fra Foto-minder

Mere til historien

Husk altid at lave backup af din enhed inden du opdaterer til nye softwareversioner, samt hvis du tilmelder dig betaversionerne. 

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram