Prisen på TV 2 Play stiger igen

0

Er du til sport skal du betale mere. TV 2 hæver endnu engang priserne på sportsprodukterne i TV 2 Play. 

TV 2 Play Sport
Flere og dyrere sportsrettigheder presser prisen op på sportsabonnementerne hos TV 2 (Foto: TV 2 / MereMobil.dk)

TV 2 har shoppet igennem på det seneste, når det kommer til sportsrettigheder. Det kan brugerne nu mærke på prisen.

Abonnementerne med sport stiger nu.

Ekspert forudser stor udskiftning af streamingtjenester

Vi har store ambitioner på sportsområdet, hvor vi løbende køber nye og forlænger eksisterende sportsrettigheder. For fortsat at kunne vise sport i verdensklasse vil din pris for pakken ændre sig. Vi håber, du ser med, når vi igen sender topfodbold fra Serie A og byder velkommen til vores helt nye fodboldrettigheder, UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League“.

Sådan lyder begrundelsen for prisstigningen fra TV 2 i den kundemail, der er udsendt i forbindelse med de nye priser, er offentliggjort. 

Har man ”Favorit + Sport med reklamer” vil nuværende kunder opleve, at den nye pris bliver 169 kroner om måneden, når prisstigningen træder i kraft. Mens de kunder, som har ”Favorit + Sport uden reklamer” skal betale 199 kroner om måneden.

PRISEN PÅ TV 2 PLAY MED SPORT: I denne omgang stiger prisen 10 kroner om måneden, hvilket ikke er den første prisstigning i år. Tilbage i januar røg prisen også 10 kroner op og da TV 2 i 2020 flyttede sporten til dens egen pakke, var der tale om et prisløft på 40 kroner. På relativt kort tid er det således blevet 60 kroner dyrere om måneden at se sport.

Noget af det, som brugerne kan glæde sig til, er mere fodbold. TV 2 Play har nemlig købt rettighederne til Europe League og Conference League, samt der vil fortsat være mulighed for at se fodbold fra den bedste liga i Italien (serie A).

Danskerne er vilde med streaming

Prisstigningerne træder i kraft for eksisterende kunder fra oktober 2021 mens priserne for nye kunder allerede nu er 169 kroner eller 199 kroner alt efter om man ønsker reklamer eller ej.

TV 2 Play hæver prisen på abonnementerne med Sport (både med og uden reklamer) (Kilde: TV 2)
TV 2 Play hæver prisen på abonnementerne med Sport (både med og uden reklamer) (Kilde: TV 2)

Mere til historien

TV 2 Play hævede også prisen i januar, så det tyder altså på, at det er dyrt særligt at have de forskellige sportstjenester. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer