Danskerne er vilde med streaming

Julekalendere og andet indhold er danskerne vilde med at streame. TV 2 Play oplyser, at de nu har 700.000 abonnenter i tredje kvartal.

Få TV 2 Play Favorit + Sport med nye 3 abonnement Fri Tale & Underholdning (Foto: Teleselskabet 3)
Du kan få TV 2 Play Favorit + Sport med det nye tre abonnement Fri Tale & Underholdning (Foto: Teleselskabet 3)

I 2020 har TV 2 Play skruet markant op for indholdet og det har danskerne taget imod med åbne arme. TV 2 Play fortsætter væksten og danskernes TV-vaner er for alvor i opbrud.

Mens TV-distributørerne mister husstande i disse år, så får streamingtjenesterne flere og flere kunder.

Dplay skifter navn til Discovery+

-”Udviklingen på tv- og streamingmarkedet betyder, at flere og flere danskere fravælger deres tv-pakker og dermed også TV 2. Hvis den udvikling fortsætter, og vi ikke tilpasser os de ændrede markedsvilkår, truer det TV 2s fremtid som kommerciel public service-leverandør og ikke mindst TV 2s gennemslagskraft. Væksten og udbredelsen af TV 2 PLAY er helt afgørende, for at vi kan fremtidssikre TV 2, og derfor er TV 2 PLAY vores hovedfokus i de kommende år,” siger TV 2s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen i en pressemeddelelse.

I tredje kvartal 2020 rundende TV 2 Play 700.000 abonnenter. Det svarer til mere end halvanden million danskere har adgang til tjenesten.

Julekalenderen hitter også på streaming

Hvis der er noget, som oftest hitter i december, er det julekalendere – og det gør det også i 2020. Både på TV og streaming.

De mest sete den 1. december var Julefeber på DR1, som blev set af 938.000 danskere, mens Juleønsket på TV 2 blev set af 900.000 danskere.

Du kan se Disney+ på disse enheder

Kigges der på hitlisterne for streaming, så indtager TV 2-kanalernes julekalendere stort set samtlige topplaceringer for hitlisterne på TV 2 Play den 1. december. I øvrigt blev tirsdag den 1. december en af TV 2 Plays bedste salgsdage nogensinde – måske netop for børnefamilier har adgang til julekalenderne.

OVERBLIK: Bliv klogere på hvilke streamingtjenester der er i Danmark, samt hvad de koster i denne oversigt %%%%. Du kan desuden få fordele, som 14 dages gratis prøvetid, 15 procents rabat, første måneden gratis osv.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I vores techpodcast episode 71 taler vi med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

SE OGSÅ: Se aktuelle priser på mobilabonnement med Tv2 Play hos Telia %%%%

Mere til historien

Der er i Danmark i skrivende stund mindst 19 streamingtjenester indenfor film, tv, musik og bøger.

TV 2 Play har rundet 1 million abonnenter

TV 2 har nået en meget vigtig milepæl med TV 2 Play. Én million har nu adgang til TV 2 Play.

(mere…)
Dansk gaming-kanal er nu på Pluto.tv

Pixel.tv er netop gået live på den gratis TV-platform Pluto.tv.

(mere…)
Netflix giver mulighed for administration af logins

Netflix er klar med en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at administrere enheder, som har adgang til deres konto.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Netflix vil sende live-TV

Indtil nu har Netflix holdt sig til video on demand, men meget snart vil de også begynde at sende live-TV.

(mere…)
Du kan se VM-fodbold i 4K – men ikke på DR TV

Ikke alle VM-fodboldkampene fra Qatar kan opleves i 4K. DR TV nøjes med Full HD. TV 2 opgraderer derimod til 4K.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram