Danskerne er vilde med streaming

0

Julekalendere og andet indhold er danskerne vilde med at streame. TV 2 Play oplyser, at de nu har 700.000 abonnenter i tredje kvartal.

Få TV 2 Play Favorit + Sport med nye 3 abonnement Fri Tale & Underholdning (Foto: Teleselskabet 3)
Du kan få TV 2 Play Favorit + Sport med det nye tre abonnement Fri Tale & Underholdning (Foto: Teleselskabet 3)

I 2020 har TV 2 Play skruet markant op for indholdet og det har danskerne taget imod med åbne arme. TV 2 Play fortsætter væksten og danskernes TV-vaner er for alvor i opbrud.

Mens TV-distributørerne mister husstande i disse år, så får streamingtjenesterne flere og flere kunder.

Dplay skifter navn til Discovery+

-”Udviklingen på tv- og streamingmarkedet betyder, at flere og flere danskere fravælger deres tv-pakker og dermed også TV 2. Hvis den udvikling fortsætter, og vi ikke tilpasser os de ændrede markedsvilkår, truer det TV 2s fremtid som kommerciel public service-leverandør og ikke mindst TV 2s gennemslagskraft. Væksten og udbredelsen af TV 2 PLAY er helt afgørende, for at vi kan fremtidssikre TV 2, og derfor er TV 2 PLAY vores hovedfokus i de kommende år,” siger TV 2s viceadministrerende direktør, Flemming Rasmussen i en pressemeddelelse.

I tredje kvartal 2020 rundende TV 2 Play 700.000 abonnenter. Det svarer til mere end halvanden million danskere har adgang til tjenesten.

Julekalenderen hitter også på streaming

Hvis der er noget, som oftest hitter i december, er det julekalendere – og det gør det også i 2020. Både på TV og streaming.

De mest sete den 1. december var Julefeber på DR1, som blev set af 938.000 danskere, mens Juleønsket på TV 2 blev set af 900.000 danskere.

Du kan se Disney+ på disse enheder

Kigges der på hitlisterne for streaming, så indtager TV 2-kanalernes julekalendere stort set samtlige topplaceringer for hitlisterne på TV 2 Play den 1. december. I øvrigt blev tirsdag den 1. december en af TV 2 Plays bedste salgsdage nogensinde – måske netop for børnefamilier har adgang til julekalenderne.

OVERBLIK: Bliv klogere på hvilke streamingtjenester der er i Danmark, samt hvad de koster i denne oversigt %%%%. Du kan desuden få fordele, som 14 dages gratis prøvetid, 15 procents rabat, første måneden gratis osv.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I vores techpodcast episode 71 taler vi med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

Der er i Danmark i skrivende stund mindst 19 streamingtjenester indenfor film, tv, musik og bøger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer