Huawei udvider samarbejde med bilgigant

0

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

Huawei udvider eksisterende samarbejde med JAC Group om at udvikle forskellige typer digitalt og teknisk udstyr til biler (Foto: Huawei)
Huawei udvider eksisterende samarbejde med JAC Group om at udvikle forskellige typer digitalt og teknisk udstyr til biler (Foto: Huawei)

Huawei udvider deres eksisterende samarbejde med bilgiganten JAC Group, som de har samarbejdet med siden december 2019. Samarbejdet går blandt andet ud på at udvikle forskellige intelligente køretøjsløsninger og en intelligent industripark- og fabrik.

Samarbejdet omhandler også udvikling af sensorer til selvkørende biler og intelligente cockpits. 

Huawei går fra mobil til bil – første elbil på vej?

Der skal desuden arbejdes på at udvikle teknologi til intelligent kørsel, elektrificerign, konnektivitet og cloud-services. 

Derudover er de også blevet enige om at samarbejde omkring forskning og udvikling af produkter, som er baseret på Huaweis Mobile Data Center platform.

-”Teknologiske løsninger efterspørges i høj grad i bilindustrien. Netop derfor er det også vigtigt at have kompetente samarbejdspartnere, der har lyst til at udvikle morgendagens bilindustri sammen med os. Der er et kæmpe uudnyttet potentiale i at gøre kørselsoplevelsen mere intuitiv og bedre for alle ved hjælp af digital teknologi. Derfor glæder Huawei sig over udvidelsen af dette partnerskab,” siger Xukun Ji, Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development hos Huawei Technologies Denmark, i en kommentar til annonceringen af samarbejdsudvidelsen med JAC Group.

Huawei giver ikke op – vi vil tilbage på toppen

Mere til historien

Huawei har i løbet af de sidste 5-7 år være yderst aktiv i bilmarkedet, hvor virksomheden har etableret, samarbejder med en lang række globale bilbrands som bl.a. Audi, BMW og Mercedes-Benz.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer