Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

Huawei udvider eksisterende samarbejde med JAC Group om at udvikle forskellige typer digitalt og teknisk udstyr til biler (Foto: Huawei)
Huawei udvider eksisterende samarbejde med JAC Group om at udvikle forskellige typer digitalt og teknisk udstyr til biler (Foto: Huawei)

Huawei udvider deres eksisterende samarbejde med bilgiganten JAC Group, som de har samarbejdet med siden december 2019. Samarbejdet går blandt andet ud på at udvikle forskellige intelligente køretøjsløsninger og en intelligent industripark- og fabrik.

Samarbejdet omhandler også udvikling af sensorer til selvkørende biler og intelligente cockpits. 

Huawei går fra mobil til bil – første elbil på vej?

Der skal desuden arbejdes på at udvikle teknologi til intelligent kørsel, elektrificerign, konnektivitet og cloud-services. 

Derudover er de også blevet enige om at samarbejde omkring forskning og udvikling af produkter, som er baseret på Huaweis Mobile Data Center platform.

-”Teknologiske løsninger efterspørges i høj grad i bilindustrien. Netop derfor er det også vigtigt at have kompetente samarbejdspartnere, der har lyst til at udvikle morgendagens bilindustri sammen med os. Der er et kæmpe uudnyttet potentiale i at gøre kørselsoplevelsen mere intuitiv og bedre for alle ved hjælp af digital teknologi. Derfor glæder Huawei sig over udvidelsen af dette partnerskab,” siger Xukun Ji, Vice President Public Affairs, Communication & Sustainable Development hos Huawei Technologies Denmark, i en kommentar til annonceringen af samarbejdsudvidelsen med JAC Group.

Huawei giver ikke op – vi vil tilbage på toppen

Mere til historien

Huawei har i løbet af de sidste 5-7 år være yderst aktiv i bilmarkedet, hvor virksomheden har etableret, samarbejder med en lang række globale bilbrands som bl.a. Audi, BMW og Mercedes-Benz.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Farvel til benzin- og dieselbiler

Volvos biler bliver i endnu højere grad en computer på hjul. Benzin- og dieselbilerne fjernes fra kataloget. Fremtiden er eldrift, mener Volvo.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram