Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro (Foto MereMobil.dk)

Højt at flyve, dybt at falde. Sådan kan det være og det kan Huawei skrive under på. De havde styr på det hele, salget af deres smartphones gik godt og de formåede at blive en af de største smartphone-producenter.

For første gang i de sidste mere end syv år, der er Huawei end ikke blandt verdens fem største mobilproducenter.

TEST: Huawei Freebuds 4i | overraskende gode til prisen

Nedturen har virkelig ramt firmaet. Forbuddet for amerikanske selskabers handel med Huawei og dermed Googles tjenester ikke må være på Huaweis telefoner, det har virkelig ramt.

Huawei har dog ikke givet op. De vil også forsøge at tilbageerobre førstepladsen. Det skriver Computerworld.dk.

-”Huawei vil fortsætte med at eksistere på markedet for mobiltelefoner og med fortsat fremskridt i chipproduktion, vil vi før eller siden tilbageerobre smartphone-tronen,” siger Guo Ping, formand i Huawei, til Reuters.

Guo Ping fortæller også, at det er påkrævet der fortsat, udvikles i chip til smartphones, der skal være mindre og mindre og forbruge mindre og mindre energi. 

Huawei HarmonyOS 2 runder 10 millioner enheder

-”Huawei kan udvikle dem, men ingen kan producere dem for os. Derfor er vi låst,” siger han til Reuters. 

Huawei har for kort tid siden lanceret første smartphone med Harmony OS 2, der er deres konkurrent til Android. Det er spændende om det er noget, som vi kan forvente at se på det danske marked i fremtiden.

Mere til historien

I slutningen af 2020 solgte Huawei deres ”lillebror” Honor fra, dette skete i et forsøg på, at Honor kan overleve og ikke blive ramt af de mange restriktioner, som altså har betydet 29 procent lavere omsætning i første halvår i år end samme periode sidste år.

Læs også:
Huawei går fra mobil til bil – første elbil på vej?

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram