Her er specifikationerne for Samsung Galaxy A52S

Forud for den officielle lancering er alle specifikationer på den nye Samsung A52 blevet lækket. Se dem her.

Samsung Galaxy A52 5G
Galaxy A52 (billedet) får en efterfølger med navnet Galaxy A52S, ifølge rygterne (Foto: MereMobil.dk)

Rygtet siger, at Samsung snart vil fremvise efterfølgeren til A52.

følge WinFuture vil der ikke være noget nyt på den visuelle front. Den største forskel vil derimod være chipsettet, hvor det nu vil være en Snapdragon 778G der driver værket.

I Europa vil der være 6 GB RAM og 128 GB lager at finde ombord, mens der er snak om en model med 8 GB RAM og 256 GB lager til landene uden for Europa.

Begge modeller vil dog have mulighed for at udvide lageret med microSD-kort.

Der vil stadig være et 6,5 tommer Super AMOLED display på fronten, med et punch-hole selfie kamera.

På bagsiden finder man et quad-kamera setup med et 64-megapixel f/1.8 hovedkamera, et 12-megapixel f/2.2 ultra-vidvinkel, en macro sensor og en bokeh sensor.

På batteri-delen skal et 4500 mAh batteri med understøttelse af 25 watt opladning holde liv i telefonen. Den vil have Bluetooth 5.0, dual SIM, køre One UI 3.1 baseret på Android 11. Desuden har Samsung Galaxy A52S IP67 certificering.

Det formodes, at vi får telefonen at se senere på måneden, til en pris på 449 euro i Europa.

Her på MereMobil.dk har vi været ret glade for forgængeren Samsung Galaxy A52, der aktuelt pris har en omkring omkring 3.200 kroner. Læs anmeldelsen af Galaxy A52 her og se videotesten herunder.

Mere til historien

Samsung har stor succes med deres A-modeller. De egner sig til dem, som ikke har brug for high-end modeller som f.eks. Samsungs egen Galaxy S21.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram