Du kan snart betale med Google Pay fra dit smartwatch

Danskere får mulighed for at benytte Google Pay direkte fra et smartwatch med Wear OS.

Android Pay på Wear OS smartwatch
Android Pay på Wear OS smartwatch (Foto: Google)

Danskerne har længe kunne betale via Google Pay med deres Android smartphone, men ikke med et smartwatch. Netop denne funktion har Apple Watch haft i meget lang tid, men nu er der godt nyt til Android-platformen.

Android Wear hedder nu Wear OS by Google

Google har oplyst i et blogindlæg, at Danmark bliver et af de 16 lande, hvor muligheden for at betale med et Wear OS-baseret smartwatch åbnes.

Dermed er det snart slut med at skulle have enten pengepungen eller telefonen op af lommen, hvis du har et smartwatch, som understøtter Google Wear OS.

-“Nem kontaktløs betaling fra dit håndled har altid været en del af Wear OS. Vi udvider nu Google Pay til 16 nye lande, herunder Belgien, Brasilien, Chile, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Hongkong, Irland, New Zealand, Norge, Slovakiet, Sverige, Taiwan, Ukraine og Forenede Arabiske Emirater. Du vil også se app’ens fornyede design, så kreditkort, der er gemt i din tegnebog, er større og lettere at skubbe igennem,” skriver Google i det officielle blogindlæg.

Nyheden om at Google Pay nu kan benyttes på smartwatches i yderligere 16 lande kommer dagen efter, at Samsung præsenterede deres nye smartwatch Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic.

LÆS OGSÅ: Her er de nye Galaxy Watch4-ure fra Samsung

De nye smartwatches fra Samsung er de første smartwatches, der er baseret på Wear OS3 styresystemet med Samsungs brugerflade og apps på toppen.

Det ventes at Google Pay er klar i Wear OS i starten af september.

Google Pay er klar til danskerne

Google kommer desuden med fem ting, som du kan bruge dit smartwatch til:

  1. Navigerer med Google Maps 
  2. Hold kontakten med Beskeder fra Google
  3. Betale med Google Pay via smartwatch i endnu flere lande
  4. Downloade og lytte til dine yndlingsmelodier med YouTube Music
  5. Opdage nye Google Play apps og Tiles

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Samsung har netop præsenteret Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic. Priserne på modellerne varierer af model og konfiguration, men vil være mellem 1.999 kroner og 3.399 kroner.

 

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram