TikTok slår rekord

Trods advarsler mod tjenesten sætter TikTok den ene rekord efter den anden.

TikTok app
Der er mange som advarer mod TikTok fordi appen indsamler data fra brugerne ulovligt, spredning af falsk information og meget andet (Foto Rodnae Productions)

Den kinesiske tjeneste TikTok er den første ikke-Facebook-ejede app, der runder tre milliarder downloads på tværs af iOS- og Android-enheder. Det viser tal fra Sensor Tower.

Tidligere har følgende apps nået tre milliarder downloads: WhatsApp, Messenger, Facebook og Instagram – alle ejet af Facebook.

Derudover er TikTok den mest hentede app i første halvdel af 2021 og den app, som ikke er et spil, der har tjent flest penge i første halvår af 2021, viser tallene videre. Sensor Tower inkluderer data fra den kinesiske TikTok-udgave, der hedder Douyin.

TikTok oplevede en stigning i førstegangs-downloads på to procent, når man sammenligner fjerde kvartal 2020 med første kvartal 2021. Når første kvartal 2021 sammenlignes med andet kvartal 2021, er stigningen 16 procent.

Gennem tiden har mange været ude at advare mod TikTok, der primært henvender sig til børn og unge. Misbrug af profiler, falske informationer, ulovlig dataindsamling og endda selvmordsvideoer er nogle af problemerne med TikTok.

Når man ser på antallet af advarsler mod TikTok, ligner det en platform, der er totalt ude af kontrol.

Herunder kan du se et indlæg om TikTok, som politiet tidligere har udsendt.

https://www.facebook.com/politi/posts/3029062543865177

LÆS OGSÅ: Slet TikTok med det samme, siger ekspert

Mere til historien

Siden 2014 har TikTok omsat for mere end 2,5 milliarder dollars.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
TikTok på vej med ny app

Der har igennem tiden været meget negativ omtale af TikTok. Nu forsøger de sig med en billede-app, der skal konkurrere mod Instagram.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram