TikTok slår rekord

1

Trods advarsler mod tjenesten sætter TikTok den ene rekord efter den anden.

TikTok app
Der er mange som advarer mod TikTok fordi appen indsamler data fra brugerne ulovligt, spredning af falsk information og meget andet (Foto Rodnae Productions)

Den kinesiske tjeneste TikTok er den første ikke-Facebook-ejede app, der runder tre milliarder downloads på tværs af iOS- og Android-enheder. Det viser tal fra Sensor Tower.

Tidligere har følgende apps nået tre milliarder downloads: WhatsApp, Messenger, Facebook og Instagram – alle ejet af Facebook.

Derudover er TikTok den mest hentede app i første halvdel af 2021 og den app, som ikke er et spil, der har tjent flest penge i første halvår af 2021, viser tallene videre. Sensor Tower inkluderer data fra den kinesiske TikTok-udgave, der hedder Douyin.

TikTok oplevede en stigning i førstegangs-downloads på to procent, når man sammenligner fjerde kvartal 2020 med første kvartal 2021. Når første kvartal 2021 sammenlignes med andet kvartal 2021, er stigningen 16 procent.

Gennem tiden har mange været ude at advare mod TikTok, der primært henvender sig til børn og unge. Misbrug af profiler, falske informationer, ulovlig dataindsamling og endda selvmordsvideoer er nogle af problemerne med TikTok.

Når man ser på antallet af advarsler mod TikTok, ligner det en platform, der er totalt ude af kontrol.

Herunder kan du se et indlæg om TikTok, som politiet tidligere har udsendt.

https://www.facebook.com/politi/posts/3029062543865177

LÆS OGSÅ: Slet TikTok med det samme, siger ekspert

Mere til historien

Siden 2014 har TikTok omsat for mere end 2,5 milliarder dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer