Sony-topmodel er forsinket

Øv! En af Sonys topmodeller er udskudt til efter sommer.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er udskudt til efter sommeren på grund af komponentmangel (Foto: Sony)

Sony Xperia 5 III er forsinket. Det oplyser Sony til MereMobil.dk.

Årsagen til forsinkelsen er, ifølge Sony, mangel på nøglekomponenter.

Lige nu er der global mangel på de såkaldte semiconductors, så mon ikke vi kan regne med, at Sony har problemer med levering af processorer til telefonen?

- ”På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke bekræfte, hvornår tilgængelighed af Xperia 5 III annonceres,” fortæller Sony.

Ifølge den britiske pressemeddelelse er Sony Xperia 5 III flyttet til september, hvilket Sony i Danmark dog ikke bekræfter.

Den gode nyhed er, at Sony Xperia 1 III, der Xperia 5 III med større skærm, stadig kommer i butikkerne den 10. august 2021. Forsalget begyndte den 5. juli.

Hvis du forudbestiller en Xperia 1 III, får du det anmelderroste headset Sony WH-1000XM3 med i handlen. Det har en værdi af omkring 1.700 kroner. Om dette også gælder, når forsalget af Xperia 5 III starter, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Lige nu er jeg i gang med at teste Sony Xperia 1 III. Inden salgsstarten kommer jeg med en anmeldelse her på siden.

LÆS OGSÅ: Sony hamrer til prisen på topmodellen Xperia 1 III

Mere til historien

Sony har i foråret lanceret en billigere variant af topmodellerne, men som du kan læse i vores anmeldelse af Xperia 10 III så klarer den ikke skærene.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram