Sony-topmodel er forsinket

Øv! En af Sonys topmodeller er udskudt til efter sommer.

Sony Xperia 5 III
Sony Xperia 5 III er udskudt til efter sommeren på grund af komponentmangel (Foto: Sony)

Sony Xperia 5 III er forsinket. Det oplyser Sony til MereMobil.dk.

Årsagen til forsinkelsen er, ifølge Sony, mangel på nøglekomponenter.

Lige nu er der global mangel på de såkaldte semiconductors, så mon ikke vi kan regne med, at Sony har problemer med levering af processorer til telefonen?

- ”På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke bekræfte, hvornår tilgængelighed af Xperia 5 III annonceres,” fortæller Sony.

Ifølge den britiske pressemeddelelse er Sony Xperia 5 III flyttet til september, hvilket Sony i Danmark dog ikke bekræfter.

Den gode nyhed er, at Sony Xperia 1 III, der Xperia 5 III med større skærm, stadig kommer i butikkerne den 10. august 2021. Forsalget begyndte den 5. juli.

Hvis du forudbestiller en Xperia 1 III, får du det anmelderroste headset Sony WH-1000XM3 med i handlen. Det har en værdi af omkring 1.700 kroner. Om dette også gælder, når forsalget af Xperia 5 III starter, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Lige nu er jeg i gang med at teste Sony Xperia 1 III. Inden salgsstarten kommer jeg med en anmeldelse her på siden.

LÆS OGSÅ: Sony hamrer til prisen på topmodellen Xperia 1 III

Mere til historien

Sony har i foråret lanceret en billigere variant af topmodellerne, men som du kan læse i vores anmeldelse af Xperia 10 III så klarer den ikke skærene.

PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram