Medie: Samsung bekræfter dato for event

0

Ifølge et koreansk medie har Samsung bekræftet datoen for en kommende Galaxy Unpacked 2021. 

Samsung Galaxy Watch 4 (Foto: 91mobiles)
Samsung Galaxy Watch 4 er et af de produkter, som det forventes Samsung præsenterer til eventen i midten af august (Foto: 91mobiles)

Samsung skulle angiveligt have bekræftet datoen for det kommende Unpacked event, som mange venter utålmodigt på. Sådan lyder det i hvert fald fra det koreanske medie Digital Daily.

Samsung DeX – den hemmelige computer i din Samsung-telefon

Digital Daily siger, at Samsung har bekræftet datoen onsdag den 11. august 2021 som dagen, hvor Samsung Galaxy Unpacked 2021 afholdes. Det skriver Mspoweruser.com.

Det ventes, at Samsung vil afsløre telefonerne Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy ZFlip 3, Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Watch Active 4 og det nye Samsung Galaxy Buds 2. 

Eventen vil blive livestreamet via Samsungs officielle website og YouTube.

Det ventes i øvrigt ikke, at Samsung Galaxy S21 FE 5G vil blive præsenteret til samme event. Den kommer først ved en senere event. Galaxy S21 FE 5G er desuden netop blevet afsløret i fire forskellige farver på et billede, der ligner et officielt pressefoto.

Samsung Galaxy S21 FE – det ved vi om den

Mere til historien

Overvejer du en af Galaxy S21’erne så kan du se vores video, hvor vi guider dig til, hvilken af modellerne, der er den rigtige for dig.

Læs også:
Samsung Galaxy A52 5G kan du trygt købe | videoanmeldelse

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer