Sundhedskortet runder en million downloads

11

Danskerne har taget godt imod den nye Sundhedskort-app, der på under en måned nu er downloadet mere end 1 millioner gange.

Sundhedskort mobilen
Sundhedskort-appen kom i App Store og Google Play den 1. juni og kan downloades gratis (Foto: MereMobil.dk)

Tirsdag den 1. juni blev den nye app Sundhedskortet frigivet og Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at den er blevet taget godt imod.

Sundhedkort-appen kan hentes nu

I en pressemeddelelse den 24. juni skriver Digitaliseringsstyrelsen, at appen nu er downloadet mere end 1 millioner gange. Ifølge Tanja Franck, som er direktør i Digitaliseringsstyrelsen, så viser de flotte tal også, at danskerne altså efterspørger alternativer til de fysiske plastikkort.

Appen er et frivilligt supplement til det fysiske kort, så det er altså ikke et krav man downloader appen. Men er man forælder, så kan man glæde sig over, at også børnenes sundhedskort ses i appen. 

Mange forældre har måske stået i situationen, at det fysiske kort lå hos den anden forælder og de derfor ikke lige havde fået det med til lægen/tandlægen. Det problem kan man nu undgå. Du kan nemlig nu automatisk se dine børns sundhedskort i appen fremtil, at de fylder 15 år.

Disse kan IKKE få Kørekort-appen

Nogle af de fordele der er ved appen fremfor det fysiske kort er, at du kan ringe direkte til din læge ved at klikke på telefonnummeret på ”kortet” i appen. Og flytter du, får nyt efternavn eller ny læge – ja, så opdateres kortet i appen automatisk.

Mere til historien

Bliver din telefon stjålet, så kan du spærre Sundhedskort-appen via borger.dk.Man skal dog også ”låse” appen op med kode eller ansigtsgenkendelse. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer