Sundhedskortet runder en million downloads

Danskerne har taget godt imod den nye Sundhedskort-app, der på under en måned nu er downloadet mere end 1 millioner gange.

Sundhedskort mobilen
Sundhedskort-appen kom i App Store og Google Play den 1. juni og kan downloades gratis (Foto: MereMobil.dk)

Tirsdag den 1. juni blev den nye app Sundhedskortet frigivet og Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at den er blevet taget godt imod.

Sundhedkort-appen kan hentes nu

I en pressemeddelelse den 24. juni skriver Digitaliseringsstyrelsen, at appen nu er downloadet mere end 1 millioner gange. Ifølge Tanja Franck, som er direktør i Digitaliseringsstyrelsen, så viser de flotte tal også, at danskerne altså efterspørger alternativer til de fysiske plastikkort.

Appen er et frivilligt supplement til det fysiske kort, så det er altså ikke et krav man downloader appen. Men er man forælder, så kan man glæde sig over, at også børnenes sundhedskort ses i appen. 

Mange forældre har måske stået i situationen, at det fysiske kort lå hos den anden forælder og de derfor ikke lige havde fået det med til lægen/tandlægen. Det problem kan man nu undgå. Du kan nemlig nu automatisk se dine børns sundhedskort i appen fremtil, at de fylder 15 år.

Disse kan IKKE få Kørekort-appen

Nogle af de fordele der er ved appen fremfor det fysiske kort er, at du kan ringe direkte til din læge ved at klikke på telefonnummeret på ”kortet” i appen. Og flytter du, får nyt efternavn eller ny læge – ja, så opdateres kortet i appen automatisk.

Mere til historien

Bliver din telefon stjålet, så kan du spærre Sundhedskort-appen via borger.dk.Man skal dog også ”låse” appen op med kode eller ansigtsgenkendelse. 

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram