Sådan opdateres Nokia X10 og Nokia X20

0

TIP: Nokia X10 og Nokia X20 opdateres i længere tid end flere konkurrerende mobiltelefoner i samme priskategori.

Nokia X20
Nokia X20 (Foto: MereMobil.dk)

Går du op i at købe en langtidsholdbar mobiltelefon, hvor du ikke skal bekymre dig om at blive hægtet af i forhold til sikkerheden og softwareopdateringer, så vil jeg anbefale, at du ser nærmere på Nokia X10 eller Nokia X20.

Sammen med lanceringen blev det meldt ud, at disse to produkter opdateres længere end vi sædvanligvis ser i denne priskategori.

Begge telefoner holdes opdateret på softwaren til og med Android 14. Lige nu er den nyeste version Android 11. Det svarer til tre års opdateringer. Opdateringsperioden regnes fra den dato, hvor produktet kom i butikkerne – ikke den dato hvor du har købt telefonen.

TIP: Værd at vide om Android-opdateringer

Sikkerhedsplatformen på Nokia X10 og Nokia X20 bliver opdateret i den samme periode. Opdateringerne udsendes hver måned, oplyser HMD Global, der står bag telefonerne.

For dig som mobilkøber betyder det, at du har den nyeste software og sikkerhedsplatform de næste tre år frem. Hvis ellers ikke selve telefonen går i stykker, er du således godt stillet.

Oven i dette kommer en udvidet garantiperiode med et ekstra år. Nokia X10 og Nokia X20 har således tre års garanti samlet set.

Den normale opdateringsperiode på billige mobiltelefoner, generelt set, er op til to års sikkerhedsopdateringer og én eller maksimalt to Android-opdateringer.

OVERBLIK: De nyeste mobiltelefoner forår/sommer 2021

Du kan læse min anmeldelse af Nokia X20 her.

Mere til historien

Samsung har senest meldt ud, at alle Galaxy telefoner, der er lanceret siden 2019, opdateres i fire år. Tidligere lovede Samsung tre år. Du kan læse mere om Samsungs opdateringsplaner her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer