Sådan opdateres Nokia X10 og Nokia X20

TIP: Nokia X10 og Nokia X20 opdateres i længere tid end flere konkurrerende mobiltelefoner i samme priskategori.

Nokia X20
Nokia X20 (Foto: MereMobil.dk)

Går du op i at købe en langtidsholdbar mobiltelefon, hvor du ikke skal bekymre dig om at blive hægtet af i forhold til sikkerheden og softwareopdateringer, så vil jeg anbefale, at du ser nærmere på Nokia X10 eller Nokia X20.

Sammen med lanceringen blev det meldt ud, at disse to produkter opdateres længere end vi sædvanligvis ser i denne priskategori.

Begge telefoner holdes opdateret på softwaren til og med Android 14. Lige nu er den nyeste version Android 11. Det svarer til tre års opdateringer. Opdateringsperioden regnes fra den dato, hvor produktet kom i butikkerne – ikke den dato hvor du har købt telefonen.

TIP: Værd at vide om Android-opdateringer

Sikkerhedsplatformen på Nokia X10 og Nokia X20 bliver opdateret i den samme periode. Opdateringerne udsendes hver måned, oplyser HMD Global, der står bag telefonerne.

For dig som mobilkøber betyder det, at du har den nyeste software og sikkerhedsplatform de næste tre år frem. Hvis ellers ikke selve telefonen går i stykker, er du således godt stillet.

Oven i dette kommer en udvidet garantiperiode med et ekstra år. Nokia X10 og Nokia X20 har således tre års garanti samlet set.

Den normale opdateringsperiode på billige mobiltelefoner, generelt set, er op til to års sikkerhedsopdateringer og én eller maksimalt to Android-opdateringer.

OVERBLIK: De nyeste mobiltelefoner forår/sommer 2021

Du kan læse min anmeldelse af Nokia X20 her.

Mere til historien

Samsung har senest meldt ud, at alle Galaxy telefoner, der er lanceret siden 2019, opdateres i fire år. Tidligere lovede Samsung tre år. Du kan læse mere om Samsungs opdateringsplaner her.

Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram