Sådan opdateres Nokia X10 og Nokia X20

TIP: Nokia X10 og Nokia X20 opdateres i længere tid end flere konkurrerende mobiltelefoner i samme priskategori.

Nokia X20
Nokia X20 (Foto: MereMobil.dk)

Går du op i at købe en langtidsholdbar mobiltelefon, hvor du ikke skal bekymre dig om at blive hægtet af i forhold til sikkerheden og softwareopdateringer, så vil jeg anbefale, at du ser nærmere på Nokia X10 eller Nokia X20.

Sammen med lanceringen blev det meldt ud, at disse to produkter opdateres længere end vi sædvanligvis ser i denne priskategori.

Begge telefoner holdes opdateret på softwaren til og med Android 14. Lige nu er den nyeste version Android 11. Det svarer til tre års opdateringer. Opdateringsperioden regnes fra den dato, hvor produktet kom i butikkerne – ikke den dato hvor du har købt telefonen.

TIP: Værd at vide om Android-opdateringer

Sikkerhedsplatformen på Nokia X10 og Nokia X20 bliver opdateret i den samme periode. Opdateringerne udsendes hver måned, oplyser HMD Global, der står bag telefonerne.

For dig som mobilkøber betyder det, at du har den nyeste software og sikkerhedsplatform de næste tre år frem. Hvis ellers ikke selve telefonen går i stykker, er du således godt stillet.

Oven i dette kommer en udvidet garantiperiode med et ekstra år. Nokia X10 og Nokia X20 har således tre års garanti samlet set.

Den normale opdateringsperiode på billige mobiltelefoner, generelt set, er op til to års sikkerhedsopdateringer og én eller maksimalt to Android-opdateringer.

OVERBLIK: De nyeste mobiltelefoner forår/sommer 2021

Du kan læse min anmeldelse af Nokia X20 her.

Mere til historien

Samsung har senest meldt ud, at alle Galaxy telefoner, der er lanceret siden 2019, opdateres i fire år. Tidligere lovede Samsung tre år. Du kan læse mere om Samsungs opdateringsplaner her.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
5 tips til at passe på mobilen i kulden

TIP: Smartphones kan ikke lide vintervejr og kulde. Her får du 5 tips til, hvordan du beskytter mobilen og undgår skader, når vinteren raser.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram