Godt nyt: Samsung vil nu opdatere mobiler i fire år

Samsung udvider nu perioden for, hvor længe de vil vedligeholde Galaxy-modeller med nye sikkerhedsopdateringer.

Samsung Galaxy S10+ (t.v.) og Samsung Galaxy S10 Lite (t.h.)
Samsung Galaxy S10+ (t.v.) og Samsung Galaxy S10 Lite (t.h.) kan begge opdateres i fire år fra lanceringsdatoen (Foto: MereMobil.dk)

Samsung skubber nu grænsen for, hvor længe du kan forvente at din Galaxy-smartphone bliver vedligeholdt med sikkerhedsopdateringer. Dermed må vi formode, at forventningerne hos forbrugerne stiger til, hvor længe en Android-telefon bør kunne opdateres. Der er tale om sikkerhedsopdateringer og ikke Android-opdateringer. Det betyder altså ikke, at man får de nye features og funktioner, som en Android-opdatering kan give.

Alle Galaxy-telefoner der er lanceret siden 2019, bliver fremover opdateret i fire år mod tidligere tre år, oplyser Samsung. Nyheden gælder ikke kun de store topmodeller, men også de billige mobiler startende hele nede fra Galaxy A10.

I den populære S-serie starter den nye opdateringspolitik ved Galaxy S10-serien.

Opdateringerne kommer enten hver måned eller én gang i kvartalet. Du kan på denne side se hvor i opdateringsplanerne, at din telefon ligger.

Den nye opdateringspolitik gælder udelukkende sikkerhedslaget i telefonen. Hvor længe telefonen vedligeholdes med nye Android-opdateringer og opdateringer af brugerfladen Samsung One UI er ikke påvirket.

Samsung Galaxy S21-serien vil modtage tre store Android-opdateringer i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer i fire år. Det betyder, at en telefon som Samsung Galaxy S21 kan opdateres indtil (og med) Android 14.

ANMELDELSE: Så god er Samsung Galaxy S21

Herunder kan du i en kort podcastepisode høre min anmeldelse af Samsung Galaxy Galaxy S21. Du finder flere podcastepisoder her og i din podcastapp – søg efter “MereMobil.dk”.

Mere til historien

Apple er kendte for at vedligeholde deres telefoner i længst tid – i forhold til Android. Eksempelvis er iPhone 6S-serien kommet med på iOS 14, som den ældste. Denne serie kom på markedet i 2015.

Fairphone 5 scorer 10/10 hos iFixit

Den nylig lancerede Fairphone 5, får topkarakter hos iFixit.

(mere…)
Google slutter 2023 med stor opdatering til Pixel

I en stor opdatering til Google Pixel, er der kommet store nyheder til kamera-delen, og kunstig intelligens tager det til et højere niveau.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram