Godt nyt: Samsung vil nu opdatere mobiler i fire år

Samsung udvider nu perioden for, hvor længe de vil vedligeholde Galaxy-modeller med nye sikkerhedsopdateringer.

Samsung Galaxy S10+ (t.v.) og Samsung Galaxy S10 Lite (t.h.)
Samsung Galaxy S10+ (t.v.) og Samsung Galaxy S10 Lite (t.h.) kan begge opdateres i fire år fra lanceringsdatoen (Foto: MereMobil.dk)

Samsung skubber nu grænsen for, hvor længe du kan forvente at din Galaxy-smartphone bliver vedligeholdt med sikkerhedsopdateringer. Dermed må vi formode, at forventningerne hos forbrugerne stiger til, hvor længe en Android-telefon bør kunne opdateres. Der er tale om sikkerhedsopdateringer og ikke Android-opdateringer. Det betyder altså ikke, at man får de nye features og funktioner, som en Android-opdatering kan give.

Alle Galaxy-telefoner der er lanceret siden 2019, bliver fremover opdateret i fire år mod tidligere tre år, oplyser Samsung. Nyheden gælder ikke kun de store topmodeller, men også de billige mobiler startende hele nede fra Galaxy A10.

I den populære S-serie starter den nye opdateringspolitik ved Galaxy S10-serien.

Opdateringerne kommer enten hver måned eller én gang i kvartalet. Du kan på denne side se hvor i opdateringsplanerne, at din telefon ligger.

Den nye opdateringspolitik gælder udelukkende sikkerhedslaget i telefonen. Hvor længe telefonen vedligeholdes med nye Android-opdateringer og opdateringer af brugerfladen Samsung One UI er ikke påvirket.

Samsung Galaxy S21-serien vil modtage tre store Android-opdateringer i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer i fire år. Det betyder, at en telefon som Samsung Galaxy S21 kan opdateres indtil (og med) Android 14.

ANMELDELSE: Så god er Samsung Galaxy S21

Herunder kan du i en kort podcastepisode høre min anmeldelse af Samsung Galaxy Galaxy S21. Du finder flere podcastepisoder her og i din podcastapp - søg efter "MereMobil.dk".

Mere til historien

Apple er kendte for at vedligeholde deres telefoner i længst tid - i forhold til Android. Eksempelvis er iPhone 6S-serien kommet med på iOS 14, som den ældste. Denne serie kom på markedet i 2015.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram