Opdatering klar til coronapas-appen

0

KORT NYT: Der blev i weekenden udsendt en opdatering til coronapas-appen. Har du ikke allerede installeret opdateringen, så skal du gøre det. 

Coronapas app
Coronapas-appen er blevet opdateret. På billedet er det dog første generation af coronapasappen, der ses. (Foto: MereMobil.dk)

Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at de har udsendt en opdatering til coronapas-appen. En opdatering der gør det nemmere at tyde om dit coronapas er gyldigt eller ej.

Så er den danske coronapas-app klar til download

Det er også blevet nemmere at se vandmærkeeffekterne i kongekronen, som vises i højre hjørne på coronapasset og i den grønne bjælke.

Opdateringen bringer desuden andre tilføjelser, da der nu er kommet nogle nye bevægelige ikoner og et animeret ur. Uret ses under QR-koden og viser tiden med sekunder. Det skal også gøre det nemmere for dem, som skal tjekke passet og se om det er ægte eller et billede af et gyldigt coronapas. 

Der er ligeledes sket en ændring ved samtykke-funktionen og der hvor man skifter mellem nationalt og internationalt pas. Her er begge dele blevet tydeligere.

Dansk coronapas-app udvikles af Netcompany

Der ventes også, at komme en opdatering omkring 1. juli, da det er her lovgivningen om EU’s digitale covidcertifikat træder i kraft. 

Mere til historien

Også oplæsningen i appen er forbedret med den nye opdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer