Nokia X20 får adgang til Android 12-beta

1

Betaudgaven til udviklere af Android 12 kan hentes til Nokia X20 senere i år.

Nokia X20
Nokia X20 får adgang til Android 12 som en af de første telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Nokia X20 bliver en af de første telefoner på markedet, som får adgang til betaversionen af Android 12. Det sker i tredje kvartal i år, oplyser HMD Global.

Det betyder, at Nokia X20 er blevet en del af Android 12 developer preview-programmet. Udviklere (og andre nysgerrige) får dermed adgang til at teste Android 12 samt finpudse deres apps forud for den officielle lancering af Android 12.

– ”Vi er glade for – på grund af vores tætte samarbejde med Google – at være en integreret del af preview-programmet og dermed give udviklere adgang til den første beta-version af Android 12,” siger Stephen Taylor, marketingchef hos HMD Global, i en pressemeddelelse.

BAGGRUND: Vær at vide om Android-opdateringer

At Nokia X20 kommer med i udviklerprogrammet, er ikke så underligt, da Google er medejer af HMD Global, der står bag telefonerne.

Android 12 udgives senere i år. Nokia X20 kommer med på udviklerprogrammet fra tredje kvartal. Den endelige dato for frigivelsen af Android 12 er ikke meldt ud på nuværende tidspunkt.

Tidligere er det kommet frem, at Android 12 vil byde på en række store ændringer.

ANMELDELSE: Sådan er Nokia X20

Mere til historien

I efteråret 2020 kom det frem, at HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, havde landet en investering fra Google og Qualcomm på 200 millioner dollars.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer