Nokia X20 får adgang til Android 12-beta

Betaudgaven til udviklere af Android 12 kan hentes til Nokia X20 senere i år.

Nokia X20
Nokia X20 får adgang til Android 12 som en af de første telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Nokia X20 bliver en af de første telefoner på markedet, som får adgang til betaversionen af Android 12. Det sker i tredje kvartal i år, oplyser HMD Global.

Det betyder, at Nokia X20 er blevet en del af Android 12 developer preview-programmet. Udviklere (og andre nysgerrige) får dermed adgang til at teste Android 12 samt finpudse deres apps forud for den officielle lancering af Android 12.

- ”Vi er glade for – på grund af vores tætte samarbejde med Google – at være en integreret del af preview-programmet og dermed give udviklere adgang til den første beta-version af Android 12,” siger Stephen Taylor, marketingchef hos HMD Global, i en pressemeddelelse.

BAGGRUND: Vær at vide om Android-opdateringer

At Nokia X20 kommer med i udviklerprogrammet, er ikke så underligt, da Google er medejer af HMD Global, der står bag telefonerne.

Android 12 udgives senere i år. Nokia X20 kommer med på udviklerprogrammet fra tredje kvartal. Den endelige dato for frigivelsen af Android 12 er ikke meldt ud på nuværende tidspunkt.

Tidligere er det kommet frem, at Android 12 vil byde på en række store ændringer.

ANMELDELSE: Sådan er Nokia X20

Mere til historien

I efteråret 2020 kom det frem, at HMD Global, der står bag Nokia-telefonerne, havde landet en investering fra Google og Qualcomm på 200 millioner dollars.

Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
De vigtigste nyheder i iOS 16

OVERBLIK: Nyhederne omkring iOS 16-opdateringen til iPhone står i kø. Her er de vigtigste.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram