iOS 14 er nu installeret på 90 procent af alle nyere iPhones

Apple er klar med en opdateret opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Den viser, at 9 ud af 10 nyere iPhones har iOS 14 installeret.

Apple iPhone 12 (Foto: Apple)
Apple iPhone 12-serien fra Apple kom med iOS 14 installeret fra salgsæsken (Foto: Apple)

Apple har udsendt en opdateret opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Her ses, at iOS 14 er installeret på 9 ud af 10 iPhones, der er præsenteret indenfor de sidste fire år. Det viser de seneste officielle tal fra Apple.

Derudover er der 8 procent af disse, som fortsat har iOS 13 installeret, mens 2 procent har tidligere versioner af iOS på deres enhed.

Apple er klar med opgørelsen for udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)
Apple er klar med opgørelsen for udbredelsen af iOS-versionerne (Kilde: Apple)

iOS 15 kommer måske med tracking af mad

Kigger vi på alle iOS-enheder – også de der er ældre end fire år. Ja, så er der 85 procent af alle aktive enheder, som har iOS 14 installeret. Også her er der 8 procent, der har iOS 13 installeret på deres enhed, mens 7 procent altså har ældre iOS-versioner på deres enhed.

Ser vi særskilt på iPadOS, er det 91 procent af alle nyere iPads, som har iPadOS 14. I den samlede opgørelse er der 79 procent af alle aktive iPads, som har iOS 14 installeret.

I opgørelserne for alle aktive enheder er der også nogle, der selvfølgelig ikke længere understøtter de nyeste softwareversioner. Hvilket også er grunden til, at der her er færre som har iOS 14 og flere der har ældre end iOS 13 installeret.

Der er faktisk 12 procent af alle aktive iPads, der har tidligere versioner af iOS/iPadOS end iOS 13 installeret. Mens 9 procent af iPadOS 13.

Apple er klar med opgørelsen for udbredelsen af iPadOS-versionerne (Kilde: Apple)
Apple er klar med opgørelsen for udbredelsen af iPadOS-versionerne (Kilde: Apple)

Apple-chef indrømmer: Mængden af malware er for stor på Mac

Apple deler ikke disse tal så tit. Sidst de opdaterede var i februar og her var det 86 procent af de nyere iPhones, som havde iOS 14 installeret, mens 80 procent af alle iPhones havde iOS 14. 

Dermed er der altså de sidste måneder sket en fin vækst.

De 5 billigste mobilabonnementer lige nu

Mere til historien

Apple har netop afsløret de seneste tal, der viser udbredelsen af de forskellige iOS/iPadOS versioner, hvilket sker op til afholdelsen af deres årlige udviklerkonference Worldwide Developers Conference (WWDC), som afholdes for 32. gang. Her ventes det, at vi får et smugkig på iOS 15 og iPadOS 15.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Den nye iPad Pro vil gerne være en laptop

FØRSTE INDTRYK: Min iPad Pro 2024 anmeldelse er på vej. Her er mine første indtryk af den ny iPad Pro.

(mere…)
Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram