iOS 15 kommer måske med tracking af mad

Apple ventes, at give et smugkig på iOS 15 indenfor de næste par uger. Rygterne svirrer om, at det bliver muligt at "logge mad".

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen "picture-in-picture" (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke lang tid til, at Apple afholder deres årlige WWDC udviklerkonference, hvor de vil give et smugkig på iOS 15. Der er ikke mange rygter ude om, hvad vi kan forvente af den nye opdatering og på nuværende tidspunkt har der ikke været store læks.

Men nu forlyder det fra en unavngiven kilde, som har talt med skribent Connor Jewiss, at der er nogle spændende ting på vej. Der er ingen screenshots tilgængelige, men Connor Jewiss har angiveligt set iOS 15. Det skriver Macrumors.com.

Apple er fortsat ”kongen” af tablets

Apple kommer måske med en mad-tracker feature i Health appen, som potentielt set vil lade brugerne logge deres madindtag, samt komme med ernærings- og kalorieinformationer. Det er uvist om brugerne selv skal indtaste alle oplysningerne manuelt eller om der vil være en maddatabase.

Kilden udtalte også, at der ville kunne ses ændringer i brugergrænsefladen

Bloomberg har tidligere skrevet, at brugerne vil kunne vælge, hvordan notifikationer vises når de er vågne, på arbejde, sover osv. 

Vi er spændte på at se nærmere på iOS 15 til WWDC, hvor Apple afholder åbningskeynoten den 7. juni. Så det er ikke længe, at du skal væbne dig med tålmodighed før der er noget fra Apple selv. 

Apple præsenterer nyheder på denne dato

Det ventes desuden, at der kommer en opdatering til iMessage, som vil gøre den står stærkere end nu i konkurrencen mod eksempelvis WhatsApp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Holder rygterne stik, vil iOS 15 ikke blive understøttet på iPhone SE (2016), iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Dette er dog ikke bekræftet af Apple på nuværende tidspunkt. Men det har forlydt sådan siden efteråret.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram