iOS 15 kommer måske med tracking af mad

0

Apple ventes, at give et smugkig på iOS 15 indenfor de næste par uger. Rygterne svirrer om, at det bliver muligt at “logge mad”.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen “picture-in-picture” (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke lang tid til, at Apple afholder deres årlige WWDC udviklerkonference, hvor de vil give et smugkig på iOS 15. Der er ikke mange rygter ude om, hvad vi kan forvente af den nye opdatering og på nuværende tidspunkt har der ikke været store læks.

Men nu forlyder det fra en unavngiven kilde, som har talt med skribent Connor Jewiss, at der er nogle spændende ting på vej. Der er ingen screenshots tilgængelige, men Connor Jewiss har angiveligt set iOS 15. Det skriver Macrumors.com.

Apple er fortsat ”kongen” af tablets

Apple kommer måske med en mad-tracker feature i Health appen, som potentielt set vil lade brugerne logge deres madindtag, samt komme med ernærings- og kalorieinformationer. Det er uvist om brugerne selv skal indtaste alle oplysningerne manuelt eller om der vil være en maddatabase.

Kilden udtalte også, at der ville kunne ses ændringer i brugergrænsefladen

Bloomberg har tidligere skrevet, at brugerne vil kunne vælge, hvordan notifikationer vises når de er vågne, på arbejde, sover osv. 

Vi er spændte på at se nærmere på iOS 15 til WWDC, hvor Apple afholder åbningskeynoten den 7. juni. Så det er ikke længe, at du skal væbne dig med tålmodighed før der er noget fra Apple selv. 

Apple præsenterer nyheder på denne dato

Det ventes desuden, at der kommer en opdatering til iMessage, som vil gøre den står stærkere end nu i konkurrencen mod eksempelvis WhatsApp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Holder rygterne stik, vil iOS 15 ikke blive understøttet på iPhone SE (2016), iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Dette er dog ikke bekræftet af Apple på nuværende tidspunkt. Men det har forlydt sådan siden efteråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer