iOS 15 kommer måske med tracking af mad

Apple ventes, at give et smugkig på iOS 15 indenfor de næste par uger. Rygterne svirrer om, at det bliver muligt at “logge mad”.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen “picture-in-picture” (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke lang tid til, at Apple afholder deres årlige WWDC udviklerkonference, hvor de vil give et smugkig på iOS 15. Der er ikke mange rygter ude om, hvad vi kan forvente af den nye opdatering og på nuværende tidspunkt har der ikke været store læks.

Men nu forlyder det fra en unavngiven kilde, som har talt med skribent Connor Jewiss, at der er nogle spændende ting på vej. Der er ingen screenshots tilgængelige, men Connor Jewiss har angiveligt set iOS 15. Det skriver Macrumors.com.

Apple er fortsat ”kongen” af tablets

Apple kommer måske med en mad-tracker feature i Health appen, som potentielt set vil lade brugerne logge deres madindtag, samt komme med ernærings- og kalorieinformationer. Det er uvist om brugerne selv skal indtaste alle oplysningerne manuelt eller om der vil være en maddatabase.

Kilden udtalte også, at der ville kunne ses ændringer i brugergrænsefladen

Bloomberg har tidligere skrevet, at brugerne vil kunne vælge, hvordan notifikationer vises når de er vågne, på arbejde, sover osv. 

Vi er spændte på at se nærmere på iOS 15 til WWDC, hvor Apple afholder åbningskeynoten den 7. juni. Så det er ikke længe, at du skal væbne dig med tålmodighed før der er noget fra Apple selv. 

Apple præsenterer nyheder på denne dato

Det ventes desuden, at der kommer en opdatering til iMessage, som vil gøre den står stærkere end nu i konkurrencen mod eksempelvis WhatsApp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Holder rygterne stik, vil iOS 15 ikke blive understøttet på iPhone SE (2016), iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Dette er dog ikke bekræftet af Apple på nuværende tidspunkt. Men det har forlydt sådan siden efteråret.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram