iOS 15 kommer måske med tracking af mad

Apple ventes, at give et smugkig på iOS 15 indenfor de næste par uger. Rygterne svirrer om, at det bliver muligt at "logge mad".

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen "picture-in-picture" (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke lang tid til, at Apple afholder deres årlige WWDC udviklerkonference, hvor de vil give et smugkig på iOS 15. Der er ikke mange rygter ude om, hvad vi kan forvente af den nye opdatering og på nuværende tidspunkt har der ikke været store læks.

Men nu forlyder det fra en unavngiven kilde, som har talt med skribent Connor Jewiss, at der er nogle spændende ting på vej. Der er ingen screenshots tilgængelige, men Connor Jewiss har angiveligt set iOS 15. Det skriver Macrumors.com.

Apple er fortsat ”kongen” af tablets

Apple kommer måske med en mad-tracker feature i Health appen, som potentielt set vil lade brugerne logge deres madindtag, samt komme med ernærings- og kalorieinformationer. Det er uvist om brugerne selv skal indtaste alle oplysningerne manuelt eller om der vil være en maddatabase.

Kilden udtalte også, at der ville kunne ses ændringer i brugergrænsefladen

Bloomberg har tidligere skrevet, at brugerne vil kunne vælge, hvordan notifikationer vises når de er vågne, på arbejde, sover osv. 

Vi er spændte på at se nærmere på iOS 15 til WWDC, hvor Apple afholder åbningskeynoten den 7. juni. Så det er ikke længe, at du skal væbne dig med tålmodighed før der er noget fra Apple selv. 

Apple præsenterer nyheder på denne dato

Det ventes desuden, at der kommer en opdatering til iMessage, som vil gøre den står stærkere end nu i konkurrencen mod eksempelvis WhatsApp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Holder rygterne stik, vil iOS 15 ikke blive understøttet på iPhone SE (2016), iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Dette er dog ikke bekræftet af Apple på nuværende tidspunkt. Men det har forlydt sådan siden efteråret.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram