iOS 15 kommer måske med tracking af mad

Apple ventes, at give et smugkig på iOS 15 indenfor de næste par uger. Rygterne svirrer om, at det bliver muligt at "logge mad".

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen "picture-in-picture" (Foto: MereMobil.dk)

Der er ikke lang tid til, at Apple afholder deres årlige WWDC udviklerkonference, hvor de vil give et smugkig på iOS 15. Der er ikke mange rygter ude om, hvad vi kan forvente af den nye opdatering og på nuværende tidspunkt har der ikke været store læks.

Men nu forlyder det fra en unavngiven kilde, som har talt med skribent Connor Jewiss, at der er nogle spændende ting på vej. Der er ingen screenshots tilgængelige, men Connor Jewiss har angiveligt set iOS 15. Det skriver Macrumors.com.

Apple er fortsat ”kongen” af tablets

Apple kommer måske med en mad-tracker feature i Health appen, som potentielt set vil lade brugerne logge deres madindtag, samt komme med ernærings- og kalorieinformationer. Det er uvist om brugerne selv skal indtaste alle oplysningerne manuelt eller om der vil være en maddatabase.

Kilden udtalte også, at der ville kunne ses ændringer i brugergrænsefladen

Bloomberg har tidligere skrevet, at brugerne vil kunne vælge, hvordan notifikationer vises når de er vågne, på arbejde, sover osv. 

Vi er spændte på at se nærmere på iOS 15 til WWDC, hvor Apple afholder åbningskeynoten den 7. juni. Så det er ikke længe, at du skal væbne dig med tålmodighed før der er noget fra Apple selv. 

Apple præsenterer nyheder på denne dato

Det ventes desuden, at der kommer en opdatering til iMessage, som vil gøre den står stærkere end nu i konkurrencen mod eksempelvis WhatsApp.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Holder rygterne stik, vil iOS 15 ikke blive understøttet på iPhone SE (2016), iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Dette er dog ikke bekræftet af Apple på nuværende tidspunkt. Men det har forlydt sådan siden efteråret.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram