Her er hvad du kan forvente af WWDC

40

WWDC er senere i dag. Vi har samlet hvad du kan forvente af aftenens event.

Apple inviterer til WWDC (Foto: Apple)
Apple afholder keynoten ved WWDC 2021 klokken 19.00 den 7. juni 2021 (Foto: Apple)

Der er ikke mange timer til at WWDC 2021 begynder. Vi har derfor samlet de ting, som vi forventer at se ved aftenens event.

OPDATERING: Apple har præsenteret iOS 15 og iPadOS 15

Som vanligt vil det ingen overraskelse være, at se nye styresystem-opdateringer af den større slags. Her snakker vi iOS 15/iPadOS 15, macOS 12, watchOS 7 og tvOS 15.

Der er ikke mange læk om hvad vi får at se, så det må siges at være et spændende event. Bloomberg har dog sit bud på, hvad vi får at se, skriver Macrumors.

Her er det især multitasking, der bliver lagt vægt på, og som måske vil blive forbedret i forbindelse med iPadOS 15.

iOS 14 er nu installeret på 90 procent af alle nyere iPhones

iMessage står også til at få en omgang med store ændringer, mens ligeledes at notifikationscenteret vil blive mere personligt. For eksempel kan du sætte én status, når du kører bil og en anden, når du sover.

På de andre platforme anslås det, at der kun vil være tale om mindre nyheder, mens det helt store vil findes i iOS og iPadOS.

Nye MacBooks på vej?

Ifølge analytikeren Morgan Stanley får vi mindst én MacBook Pro at se til WWDC 2021, skriver Macrumors.

De eller den nye MacBook forventes at blive en redesignet MacBook Pro i enten 14- eller 16-tommer. En af disse vil formentlig komme til dette års event.

NemID forsvinder – her er afløseren MitID

Selvom vi muligvis får en ny MacBook Pro at se, så ventes det også at vi først får den på gaden i slutningen af 2021.

Den reesignede MacBook Pro vil komme med flere porte, heriblandt SD-kort og HDMI-indgang, samt en form for MacSafe-oplader som vi kender det fra de tidligere MacBooks før i tiden.

Apple har mere i æremet

Apple har mere at byde på efter det store åbningsevent er slut. Apple har nemlig budt ind til et “efter-event” hvor Spatial Audio bliver annonceret.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

WWDC bliver streamet uden publikum grundet Covid-19 og kan ses fra klokken 19 i aften. Vi følger op med nyheder på siiten i aften.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
40 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer