God mobildækning og stabilt bredbånd blev vigtigere end prisen

6

Stabilt bredbånd og et godt mobilnet var førsteprioritet for mange under pandemien. Prisen kom i baggrunden, viser en ny undersøgelse.

internet bredbånd
Prisen er mindre vigtig end mobildækningen, viser en ny undersøgelse

Corona-pandemien fik mængden af hjemmearbejdspladser til at eksplodere og det at arbejde remote, er blevet helt almindeligt.

Med så meget tid i hjemmet har mange fået mere fokus på deres IT-, streaming- og mobilvaner, viser en ny undersøgelse.

Hver fjerde opgraderede deres mobilløsning, mens 24 procent gav bredbåndsforbindelsen et servicetjek. Dertil kommer, at hver femte købte ekstra services hos deres udbydere.

– ”Kvaliteten af it- og telekommunikationsløsninger har fået meget større betydning for forbrugerne under Covid-19-krisen,” siger Nicolai Broby Eckert, partner hos Simon-Kucher & Partners, der står bag undersøgelsen, der afdækker IT-vanerne på globalt plan herunder Danmark.

Som følge af det øgede fokus på blandt andet ens internetforbindelse, er forbrugerne i højere grad blevet villige til at betale for tillægsløsninger, hvis det kan give en bedre og mere stabil forbindelse til nettet.

GUIDE: 5 ting du ikke kan undvære på hjemmearbejdspladsen

Pristjek på bredbånd

Tjek prisen på bredbånd til private
(Nedenstående links er sponserede)

  • Fastspeed: Tjek om du kan få Fastspeed til 249 kr./md. – klik her
  • Kviknet: Bredbånd fra 20 Mbit/s – læs mere her
  • Telenor MaxSpeed: 1.000 mbit/s for 249 kr./md. – tjek din adresse her
  • Stofa: Udbyder bredbånd fra 30 til 1.000 Mbit/s – søg adressen her
  • YouSee: Tal med dem og spørg til bedre pris på dit bredbånd – søg her

Prisen på bredbånd er ikke så vigtig

I den globale undersøgelse angiver kun 59 procent, at prisen på bredbåndsforbindelsen er vigtigste. Stabilitet og hastighed rangerer højere end prisen – henholdsvis 79 og 80 procent af de adspurgte mener dette.

– ”Hurtighed, stabilitet og en kundeservice, der på kort tid giver kunderne kvalificeret hjælp har fået markant større betydning,” lyder det fra Nicolai Broby Eckert

Når det kommer til mobiltelefoni, er tendensen den samme. 73 procent svarer i undersøgelsen, at et stabilt mobilnet har førsteprioritet.

På hjemmearbejdspladsen er et godt kamera, god mikrofon og lyd blevet afgørende. I nedenstående episode af min podcast, kan du høre hvordan forskellige headsets reelt lyder.

Mere til historien

Bøvler du med dårligt internet på hjemmearbejdspladsen, skal du tage et kig på denne guide med 3 ting du selv kan gøre, for at forbedre forbindelsen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer