God mobildækning og stabilt bredbånd blev vigtigere end prisen

Stabilt bredbånd og et godt mobilnet var førsteprioritet for mange under pandemien. Prisen kom i baggrunden, viser en ny undersøgelse.

internet bredbånd
Prisen er mindre vigtig end mobildækningen, viser en ny undersøgelse

Corona-pandemien fik mængden af hjemmearbejdspladser til at eksplodere og det at arbejde remote, er blevet helt almindeligt.

Med så meget tid i hjemmet har mange fået mere fokus på deres IT-, streaming- og mobilvaner, viser en ny undersøgelse.

Hver fjerde opgraderede deres mobilløsning, mens 24 procent gav bredbåndsforbindelsen et servicetjek. Dertil kommer, at hver femte købte ekstra services hos deres udbydere.

– ”Kvaliteten af it- og telekommunikationsløsninger har fået meget større betydning for forbrugerne under Covid-19-krisen,” siger Nicolai Broby Eckert, partner hos Simon-Kucher & Partners, der står bag undersøgelsen, der afdækker IT-vanerne på globalt plan herunder Danmark.

Som følge af det øgede fokus på blandt andet ens internetforbindelse, er forbrugerne i højere grad blevet villige til at betale for tillægsløsninger, hvis det kan give en bedre og mere stabil forbindelse til nettet.

GUIDE: 5 ting du ikke kan undvære på hjemmearbejdspladsen

Prisen på bredbånd er ikke så vigtig

I den globale undersøgelse angiver kun 59 procent, at prisen på bredbåndsforbindelsen er vigtigste. Stabilitet og hastighed rangerer højere end prisen – henholdsvis 79 og 80 procent af de adspurgte mener dette.

– ”Hurtighed, stabilitet og en kundeservice, der på kort tid giver kunderne kvalificeret hjælp har fået markant større betydning,” lyder det fra Nicolai Broby Eckert

Når det kommer til mobiltelefoni, er tendensen den samme. 73 procent svarer i undersøgelsen, at et stabilt mobilnet har førsteprioritet.

På hjemmearbejdspladsen er et godt kamera, god mikrofon og lyd blevet afgørende. I nedenstående episode af min podcast, kan du høre hvordan forskellige headsets reelt lyder.

Mere til historien

Bøvler du med dårligt internet på hjemmearbejdspladsen, skal du tage et kig på denne guide med 3 ting du selv kan gøre, for at forbedre forbindelsen.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram