God mobildækning og stabilt bredbånd blev vigtigere end prisen

Stabilt bredbånd og et godt mobilnet var førsteprioritet for mange under pandemien. Prisen kom i baggrunden, viser en ny undersøgelse.

internet bredbånd
Prisen er mindre vigtig end mobildækningen, viser en ny undersøgelse

Corona-pandemien fik mængden af hjemmearbejdspladser til at eksplodere og det at arbejde remote, er blevet helt almindeligt.

Med så meget tid i hjemmet har mange fået mere fokus på deres IT-, streaming- og mobilvaner, viser en ny undersøgelse.

Hver fjerde opgraderede deres mobilløsning, mens 24 procent gav bredbåndsforbindelsen et servicetjek. Dertil kommer, at hver femte købte ekstra services hos deres udbydere.

- ”Kvaliteten af it- og telekommunikationsløsninger har fået meget større betydning for forbrugerne under Covid-19-krisen,” siger Nicolai Broby Eckert, partner hos Simon-Kucher & Partners, der står bag undersøgelsen, der afdækker IT-vanerne på globalt plan herunder Danmark.

Som følge af det øgede fokus på blandt andet ens internetforbindelse, er forbrugerne i højere grad blevet villige til at betale for tillægsløsninger, hvis det kan give en bedre og mere stabil forbindelse til nettet.

GUIDE: 5 ting du ikke kan undvære på hjemmearbejdspladsen

Prisen på bredbånd er ikke så vigtig

I den globale undersøgelse angiver kun 59 procent, at prisen på bredbåndsforbindelsen er vigtigste. Stabilitet og hastighed rangerer højere end prisen – henholdsvis 79 og 80 procent af de adspurgte mener dette.

- ”Hurtighed, stabilitet og en kundeservice, der på kort tid giver kunderne kvalificeret hjælp har fået markant større betydning,” lyder det fra Nicolai Broby Eckert

Når det kommer til mobiltelefoni, er tendensen den samme. 73 procent svarer i undersøgelsen, at et stabilt mobilnet har førsteprioritet.

På hjemmearbejdspladsen er et godt kamera, god mikrofon og lyd blevet afgørende. I nedenstående episode af min podcast, kan du høre hvordan forskellige headsets reelt lyder.

Mere til historien

Bøvler du med dårligt internet på hjemmearbejdspladsen, skal du tage et kig på denne guide med 3 ting du selv kan gøre, for at forbedre forbindelsen.

Er du bange for et angreb mod dine data?

Hvor bekymret er du for at miste data ved et angreb fra IT-kriminelle?

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Bliv klædt på til at bestille det rigtige internet

Prisen på hurtigt internet skal være lav. Bredbåndshastigheden høj. Inden du bestiller internet, så læse disse gode råd.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram