God mobildækning og stabilt bredbånd blev vigtigere end prisen

Stabilt bredbånd og et godt mobilnet var førsteprioritet for mange under pandemien. Prisen kom i baggrunden, viser en ny undersøgelse.

internet bredbånd
Prisen er mindre vigtig end mobildækningen, viser en ny undersøgelse

Corona-pandemien fik mængden af hjemmearbejdspladser til at eksplodere og det at arbejde remote, er blevet helt almindeligt.

Med så meget tid i hjemmet har mange fået mere fokus på deres IT-, streaming- og mobilvaner, viser en ny undersøgelse.

Hver fjerde opgraderede deres mobilløsning, mens 24 procent gav bredbåndsforbindelsen et servicetjek. Dertil kommer, at hver femte købte ekstra services hos deres udbydere.

- ”Kvaliteten af it- og telekommunikationsløsninger har fået meget større betydning for forbrugerne under Covid-19-krisen,” siger Nicolai Broby Eckert, partner hos Simon-Kucher & Partners, der står bag undersøgelsen, der afdækker IT-vanerne på globalt plan herunder Danmark.

Som følge af det øgede fokus på blandt andet ens internetforbindelse, er forbrugerne i højere grad blevet villige til at betale for tillægsløsninger, hvis det kan give en bedre og mere stabil forbindelse til nettet.

GUIDE: 5 ting du ikke kan undvære på hjemmearbejdspladsen

Prisen på bredbånd er ikke så vigtig

I den globale undersøgelse angiver kun 59 procent, at prisen på bredbåndsforbindelsen er vigtigste. Stabilitet og hastighed rangerer højere end prisen – henholdsvis 79 og 80 procent af de adspurgte mener dette.

- ”Hurtighed, stabilitet og en kundeservice, der på kort tid giver kunderne kvalificeret hjælp har fået markant større betydning,” lyder det fra Nicolai Broby Eckert

Når det kommer til mobiltelefoni, er tendensen den samme. 73 procent svarer i undersøgelsen, at et stabilt mobilnet har førsteprioritet.

På hjemmearbejdspladsen er et godt kamera, god mikrofon og lyd blevet afgørende. I nedenstående episode af min podcast, kan du høre hvordan forskellige headsets reelt lyder.

Mere til historien

Bøvler du med dårligt internet på hjemmearbejdspladsen, skal du tage et kig på denne guide med 3 ting du selv kan gøre, for at forbedre forbindelsen.

3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
Nogle børn ekskluderes digitalt

Ny undersøgelse afdækker store digitale skel i det danske samfund. Nogle børn rammes af skævvridningen.

(mere…)
Danskerne kigger mere på skærmen end nogensinde før

En ny undersøgelse viser, at danskerne kigger på skærmen mere end nogensinde før. Deloitte har igen i år undersøgt vores digitale vaner.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Her er de mest populære emojis - 2022

De fleste kender nogen, som går amok med de små søde figurer - emojis. Se her de mest populære emojis i 2022.

(mere…)
Advarsel: Pas på smartwatches i trafikken

Rådet for Sikker Trafik advarer mod brugen af smartwatches i trafikken.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram