DR streamer EM-bold til ferieramte danskere

DR giver danskere på ferie mulighed for at se de 32 EM-kampe i herrefodbold, DR viser, direkte på DRTV i en lang række europæiske lande.

Fodbold
Hvis du er til mere end amatørfodbold er der gode nyheder fra DR (Foto: MereMobil.dk)

Skal du på sommerferie i udlandet, og er du i gang med at flikke en mere eller mindre tvivlsom løsning sammen, for at kunne se Danmarks kampe under det forestående EM i fodbold, så er der gode nyheder fra DR.

DR giver nemlig danskere på ferie i Europa mulighed for at se de 32 EM-kampe, som DR viser via streamingtjenesten DRTV – og så endda direkte.

For at få adgang kræver det blot, at du logger ind på DRTV og via NemID bekræfter, at du har dansk bopæl.

– “Brugerne i dag forventer let adgang til DR’s indhold, også når de er på ferie. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fuld adgang til DRTV på rejser i Europa, så man kan tage alle EM-kampene, DR’s stærke korps af danske kommentatorer og hele DR’s dækning med sig i kufferten, siger Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV, i en pressemeddelelse.

Det er således ikke kun EM-kampene der kan streames fra udlandet. Den brede dækning af EM-slutrunden og highlights på fem minutter fra hver kamp kan også streames, ligesom en række dokumentarer om fodbold allerede nu ligger klar på DRTV.

LÆS OGSÅ: DR LYD samler radio og podcasts fra DR ét sted

Sådan ser du EM-bold fra udlandet

  • Log ind på DRTV
  • Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl
  • Du kan nu se DRTV via din mobil, tablet eller internetbrowser

Det fulde indhold på DRTV er tilgængeligt i alle EØS-lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I de øvrige lande i verden kan du fortsat se en stor del af DRTV’s on demand-indhold – for eksempel masser af DR’s egenproducerede programmer.

VIDEO: Så vild er Samsungs store projektor til hjemme

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

DR deler tv-rettighederne til EM-kampene med Nent. DR sender 32 af i alt 52 kampe, mens Nent har rettighederne til at streame samtlige kampe.

TV 2 Play får mere indhold i HDR-kvalitet

Langt de fleste af TV 2 Plays kunder kan modtage 4K HDR, men får det ikke. Ændringer er på vej.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Her er det mest streamede på Apple Music i 2023

Apple Music er klar med listen over de mest streamede sange i 2023, både nationalt og internationalt. Se listerne her.

(mere…)
GTA-trilogien kommer til Netflix i december

I december kan Netflix-kunderne gratis spille klassiske GTA-titler.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram