DR streamer EM-bold til ferieramte danskere

DR giver danskere på ferie mulighed for at se de 32 EM-kampe i herrefodbold, DR viser, direkte på DRTV i en lang række europæiske lande.

Fodbold
Hvis du er til mere end amatørfodbold er der gode nyheder fra DR (Foto: MereMobil.dk)

Skal du på sommerferie i udlandet, og er du i gang med at flikke en mere eller mindre tvivlsom løsning sammen, for at kunne se Danmarks kampe under det forestående EM i fodbold, så er der gode nyheder fra DR.

DR giver nemlig danskere på ferie i Europa mulighed for at se de 32 EM-kampe, som DR viser via streamingtjenesten DRTV - og så endda direkte.

For at få adgang kræver det blot, at du logger ind på DRTV og via NemID bekræfter, at du har dansk bopæl.

- "Brugerne i dag forventer let adgang til DR’s indhold, også når de er på ferie. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fuld adgang til DRTV på rejser i Europa, så man kan tage alle EM-kampene, DR’s stærke korps af danske kommentatorer og hele DR’s dækning med sig i kufferten, siger Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV, i en pressemeddelelse.

Det er således ikke kun EM-kampene der kan streames fra udlandet. Den brede dækning af EM-slutrunden og highlights på fem minutter fra hver kamp kan også streames, ligesom en række dokumentarer om fodbold allerede nu ligger klar på DRTV.

LÆS OGSÅ: DR LYD samler radio og podcasts fra DR ét sted

Sådan ser du EM-bold fra udlandet

  • Log ind på DRTV
  • Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl
  • Du kan nu se DRTV via din mobil, tablet eller internetbrowser

Det fulde indhold på DRTV er tilgængeligt i alle EØS-lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I de øvrige lande i verden kan du fortsat se en stor del af DRTV’s on demand-indhold - for eksempel masser af DR’s egenproducerede programmer.

VIDEO: Så vild er Samsungs store projektor til hjemme

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

DR deler tv-rettighederne til EM-kampene med Nent. DR sender 32 af i alt 52 kampe, mens Nent har rettighederne til at streame samtlige kampe.

Hvilken streamingtjeneste har en bestemt film eller serie?

TIP: Skal du finde en bestemt film og er i tvivl om hvilken streamingtjeneste, at du kan se den på? Sådan søger du på tværs af streamingtjenesterne.

(mere…)
Netflix i kovending efter kritik

Deler du din kode til Netflix med venner og familie risikerer du blokering, sagde Netflix. Nu ændres planerne.

(mere…)
Nye funktioner til Netflix' abonnenter

Netflix øger seeroplevelsen med "filmisk lydoplevelse" - men kun for Premium-abonnenterne.

(mere…)
TV 2 Play har succes med at bremse gratister

Deling af adgangskoder koster anslået TV 2 et trecifret millionbeløb om året.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Sådan stopper Netflix deling af login

Netflix har meldt ud, hvordan de vil stoppe deling af logins. Deler du risikerer din konto at blive spærret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram