DR streamer EM-bold til ferieramte danskere

0

DR giver danskere på ferie mulighed for at se de 32 EM-kampe i herrefodbold, DR viser, direkte på DRTV i en lang række europæiske lande.

Fodbold
Hvis du er til mere end amatørfodbold er der gode nyheder fra DR (Foto: MereMobil.dk)

Skal du på sommerferie i udlandet, og er du i gang med at flikke en mere eller mindre tvivlsom løsning sammen, for at kunne se Danmarks kampe under det forestående EM i fodbold, så er der gode nyheder fra DR.

DR giver nemlig danskere på ferie i Europa mulighed for at se de 32 EM-kampe, som DR viser via streamingtjenesten DRTV – og så endda direkte.

For at få adgang kræver det blot, at du logger ind på DRTV og via NemID bekræfter, at du har dansk bopæl.

– “Brugerne i dag forventer let adgang til DR’s indhold, også når de er på ferie. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde fuld adgang til DRTV på rejser i Europa, så man kan tage alle EM-kampene, DR’s stærke korps af danske kommentatorer og hele DR’s dækning med sig i kufferten, siger Peter Rosberg, publiceringschef i DR med ansvar for DRTV, i en pressemeddelelse.

Det er således ikke kun EM-kampene der kan streames fra udlandet. Den brede dækning af EM-slutrunden og highlights på fem minutter fra hver kamp kan også streames, ligesom en række dokumentarer om fodbold allerede nu ligger klar på DRTV.

LÆS OGSÅ: DR LYD samler radio og podcasts fra DR ét sted

Sådan ser du EM-bold fra udlandet

  • Log ind på DRTV
  • Bekræft med NemID, at du har dansk bopæl
  • Du kan nu se DRTV via din mobil, tablet eller internetbrowser

Det fulde indhold på DRTV er tilgængeligt i alle EØS-lande: Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

I de øvrige lande i verden kan du fortsat se en stor del af DRTV’s on demand-indhold – for eksempel masser af DR’s egenproducerede programmer.

VIDEO: Så vild er Samsungs store projektor til hjemme

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

DR deler tv-rettighederne til EM-kampene med Nent. DR sender 32 af i alt 52 kampe, mens Nent har rettighederne til at streame samtlige kampe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer