DR Lyd samler radio- og podcasts fra DR

DR er klar med en ny app, som samler radio- og podcasts og skal gøre det nemmere at finde indhold fra DR-radio eller podcasts fra DR.

DR Lyd er ny app fra DR der er klar og samler radio og podcasts
DR Lyd er ny app fra DR der er klar og samler radio og podcasts

DR’s radioapp skifter navn til DR Lyd. Dette sker for at give brugerne en bedre digital oplevelse, samt være til stede med digitalt indhold, der hvor lytterne er. Det skriver DR.dk.

–”Især den yngre generation har virkelig taget podcasts til sig som deres lydmedie, og DR skal selvfølgelig være dér, hvor danskerne er. Derfor tager vi nu et skridt ind i en digital fremtid og forener styrken ved vores flowkanaler og podcastmediet på samme platform. Målet er at gøre oplevelsen af digitale lytning i appen mere værdifuld for danskerne, og det er både noget, jeg er meget stolt over og venter mig meget af,” siger Anette Kokholm, der er DR’s radiochef.

DR TV nu klar på flere platforme

DR har et mål om, at 80 procent af danskerne i 2023 skal benytte et digitalt tilbud fra DR og her er DR Lyd et skridt i den retning.

I appen vil du kunne finde forskellige podcast, der i fremtiden også vil komme i længere serier på faste tidspunkter. Dette gøres, da man ved lytterne gerne vil have ”faste vaner” – også når det kommer til podcasts. Derfor har podcasts fået et løft i den opdaterede app, så brugerne bedre kan finde rundt i denne og finde nogle der matcher egne behov og interesser.

Nogle af de nye podcasts som DR fornylig er gået i luften med, er f.eks. ”Hjerteflimmer for voksne” med Sara Bro som vært, der udkommer hver onsdag, samt historiepodcasten ”Bakspejl”, der udkommer hver mandag med Martin Grønne som vært.

Du finder også alle radioens ”flowkanaler” i appen.

TJEK OGSÅ: Dansk podcast om teknologi og smartphones

Mere til historien

Du kan også finde podcastsepisoderne fra MereMobil.dk, hvis du har lyst til at blive klogere på teknologi. Disse finder du i diverse podcastapps eller under fanen “podcasts” her på sitet. Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har idéer til emner, som vi kan tage op i vores podcast. Du skriver bare til [email protected].

Podimo får ny AI-funktion

Er du til podcasts? Så kender du måske også Podimo. De er nu klar med ny AI-funktion, der skal hjælpe brugeren med at opdage nye podcasts.

(mere…)
Spillemaskinerne i hjemmet forsvinder

EP132: PlayStation, Nintendo og Xbox forsvinder som konsoller, forudser ekspert. Fremtidens gaming foregår i ’skyen’.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Hvabehar? Høreapparater er fantastiske supergadgets

EP131: Moderne høreapparater er spækket med digital superteknologi, der giver dig superhørelse og funktioner som normalthørende vil misunde.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Podcast app lukker
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram