DR Lyd samler radio- og podcasts fra DR

DR er klar med en ny app, som samler radio- og podcasts og skal gøre det nemmere at finde indhold fra DR-radio eller podcasts fra DR.

DR Lyd er ny app fra DR der er klar og samler radio og podcasts
DR Lyd er ny app fra DR der er klar og samler radio og podcasts

DR’s radioapp skifter navn til DR Lyd. Dette sker for at give brugerne en bedre digital oplevelse, samt være til stede med digitalt indhold, der hvor lytterne er. Det skriver DR.dk.

–”Især den yngre generation har virkelig taget podcasts til sig som deres lydmedie, og DR skal selvfølgelig være dér, hvor danskerne er. Derfor tager vi nu et skridt ind i en digital fremtid og forener styrken ved vores flowkanaler og podcastmediet på samme platform. Målet er at gøre oplevelsen af digitale lytning i appen mere værdifuld for danskerne, og det er både noget, jeg er meget stolt over og venter mig meget af,” siger Anette Kokholm, der er DR’s radiochef.

DR TV nu klar på flere platforme

DR har et mål om, at 80 procent af danskerne i 2023 skal benytte et digitalt tilbud fra DR og her er DR Lyd et skridt i den retning.

I appen vil du kunne finde forskellige podcast, der i fremtiden også vil komme i længere serier på faste tidspunkter. Dette gøres, da man ved lytterne gerne vil have ”faste vaner” – også når det kommer til podcasts. Derfor har podcasts fået et løft i den opdaterede app, så brugerne bedre kan finde rundt i denne og finde nogle der matcher egne behov og interesser.

Nogle af de nye podcasts som DR fornylig er gået i luften med, er f.eks. ”Hjerteflimmer for voksne” med Sara Bro som vært, der udkommer hver onsdag, samt historiepodcasten ”Bakspejl”, der udkommer hver mandag med Martin Grønne som vært.

Du finder også alle radioens ”flowkanaler” i appen.

TJEK OGSÅ: Dansk podcast om teknologi og smartphones

Mere til historien

Du kan også finde podcastsepisoderne fra MereMobil.dk, hvis du har lyst til at blive klogere på teknologi. Disse finder du i diverse podcastapps eller under fanen “podcasts” her på sitet. Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har idéer til emner, som vi kan tage op i vores podcast. Du skriver bare til [email protected].

5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram